Hi, I'm ALTHEA Angle

2:52 PM

*Ini entri PERAM


Hi semua. Masa dapat email dari team ALTHEA tetiba rasa gementar. Betul ke ni dapat...betul ke ni? Dapat pun bulan Julai lepas. Masa tu pula hari pertama masuk kerja. Dengan kerja yang menimbun-nimbun selepas cuti bersalin, kita karang entri ni sikit terus peram sampai ke sudah.

Kita just isi-isi form tengok ada rezeki ke tak. Almaklum la jarang review barang make-up. Pernah la review lipstick dan foundation tapi review suka-suka ja. Bila tetiba jadi Althea Angle rasa mampukan aku....wuuuuuuuuu....Korang ajar-ajar kita sama ek untuk review produk kecantikkan ni tau.



Alhamdulillah...dah jadi salah seorang Althea Angle dan dah 2 kali review barangan dari Althea.

Kalau korang pencinta produk kecantikkan dari Korea di Althea lah tempat korang wajib terjah. Macam-macam produk yang best ada di sana.

Boleh terjah ALTHEA.

Thanks Mamasan Tammy Lim, Angel Syahira and Althea's family

You Might Also Like

4 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers