Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Decoration

2:24 PM


Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Decoration




Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Decoration. Cuti sekolah tak lama lagi akan tiba. Masa ni ramailah anak-anak gadis akan mengikat ikatan pertunangan dan menamatkan zaman bujang. Mesti ramai yang tercari-cari idea nak buat pelamin tunang dan nikah yang cantik tetapi masih dalam bajet. Ada juga mesti nak pelamin yang simple dan cantik tapi tak pandai nak deko macam saya…hihihi. Zaman ekonomi tak berapa ok ni mohler kita berjimat cari pelamin tunang dan nikah yang cantik dan simple tapi masih dalam bajet. Tak payah nak sewa berhabis beribu untuk itu tapi hasilnya tak ok…betul tak? Banyak lagi benda lain boleh di beli dengan duit bajet kawin kita kalau kita pandai bajet.

 
sumber : Myrza Decoration



Ha…ada berita baik untuk korang yang duduk sekitar Pendang dan Alor Star serta kawasan yang berada disekitarnya. MYRZA DECORATION ada penyelesaiannya untuk bakal-bakal tunang dan pengantin yang masih tercari-cari pelamin yang cantik tapi masin dalam bajet. Myrza Pelamin Bajet boleh bagi pelamin yang bajet + jimat + lawa + simple + nice untuk korang bermula RM300 dan ke atas bergantung pada design dan jauhnya kawasan korang tinggal.


Tak caya?


Meh nak tunjuk pelamin tunang dan nikah yang lawa-lawa. Korang pasti teruja. Psssttt….saya pon rasa macam nak naik bersanding lagi sekali ja rasanya bila tengok pelamin cantik macam ni…hihihihi…

Pelamin tunang dan nikah bajet, cantik dan simple



sumber: Myrza Decoration




pelamin untuk dewan (sumber : Myrza Decoration)




sumber : Myrza Decoration


sumber : MYRZA Decoration


sumber : MYRZA Decoration


sumber : MYRZA Decoration


sumber : MYRZA Decoration


sumber : MYRZA Decoration


sumber : MYRZA Decoration







Amacam…cantik tak? Simple dan nice kan.



Meja makan beradap bajet, cantik dan simple


Bukan itu saja, kalau korang nak tempah meja makan beradap pon Myrza Decoration boleh buatkan.

sumber : MYRZA Decoration

sumber : MYRZA Decoration




sumber : MYRZA Decoration




Buaian Berendoi untuk Majlis Akikah Bajet, Cantik dan Simple


Myrza Decoration juga mengambil tempahan buaian berendoi untuk majlis akikah. Jom tengok buaian berendoi yang sweet sangat.

sumber : MYRZA Decoration
sumber : MYRZA Decoration
sumber : MYRZA Decoration
sumber : MYRZA Decoration

sumber : MYRZA decoration
sumber : MYRZA Decoration


Sumber : Myrza Decoration

sumber : Myrza Decoration

Pallet Photobooth dan Hari Graduasi


Satu lagi buah tangan untuk para pengantin atau sekolah yang dihasilkan oleh Myrza Decoration iaitu pallet photobooth dan hiasan hari graduasi. Tak kisah la untuk sambutan majlis kenduri kahwin, sambutan hari lahir mahupon majlis rasmi Myrza Decoration boleh sediakan.

sumber : MYRZA Decoration

sumber : MYRZA Decoration
sumber : Myrza Decoration

Sumber : Myrza Decoration


Myrza Decoration hanya cover di sekitar Pendang dan 30 km disekitarnya sahaja. Lain-lain kawasan dari itu akan dikenakan cas pengankutan kepada yang berminat dengan perkhidmatan mereka.

Kalau korang berminat bolehlah contact Myrza Pelamin Bajet di :-

Facebook : Myrza Decoration


Instagram : myrzadecoration

Whatsapp : 01128483696

-----------------------------------------------------
Ruangan Iklan


Doorgift Kahwin Yang Cantik dan Unik dari Reem Doorgift



Dah ada pelamin tapi tak ada doorgift macam tak lengkap la pula kan. Trend sekarang bila majlis nikah kahwin ni kita akan beri tetamu cenderahati tanda kenangan.

Jom terjah Reem Doorgift.



Kat Reem Doorgift ni korang boleh cari cenderahati buat tetamu untuk pelbagai jenis majlis. Yang penting ia cute, cantik dan unik. Banyak pilihan barangan yang menarik korang boleh pilih yang membuatkan tetamu korang suka.

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. tgu anak2 dara iols besor boleh lah booking sini hehe

    ReplyDelete
  2. cantik tapi saya kat shah alam.
    nanti saya beri tau kawan.

    from:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wowww memang lawa hahaha. nk tunang ke blh la refer sini 😍

    ReplyDelete
  4. terima kasih cikzai utk posting ini...semoga bertambah murah rezeki kita

    ReplyDelete
  5. Lawaanyaa... hmmm kdg memikir juga perlukah bertunang hahaha xD
    Apapun mmg cantik..

    ReplyDelete
  6. Simple tapi cantik sangat =)

    ReplyDelete
  7. Sejuk mata tengok❤️❤️❤️

    https://mardhiyyahmds.blogspot.my/2017/09/rahsia-seri-pengantin-baru-collagen.html

    ReplyDelete
  8. Cantik2 semua ni.. Simple tpi bergaya

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers