Unboxing Althea Beauty Haul | Althea Reward Point

9:16 AM

ALTHEA BEAUTY HAUL 2.0


Hai semua. Hari ni nak cerita apa yang saya redeem dengan Althea reward USD30 bersamaan MYR120. Saya jenis jarang pakai make-up ditempat kerja. Kebetulan barang make-up kita pon dah ada yang expired sebab terlampau jarang pakai jadinya marilah bersama-sama restock sedikit barang make-up. Iyolah…masa kerja tak boleh make-up sebab nak masuk production dan lab. Kena pula kita mengandung hari tu dan mood malas make-up muncul dah tak guna sangat barang make-up tu. Lepas tu berpantang pula hampir 3 bulan. Bila mood nak make-up mai tengok-tengok barangan make-up kau dah keras kejung…hahahaha…bertabahlah wahai badan.

Moh tengok apa yang saya order.
 
Tadaaaaaaaa….ini yang saya pilih di Althea pusat membeli-belah online untuk skincare dan beauty dari Korea.
 

  • Porefection BB Cream(30ml) code 02 Natural beige – MYR42.00
  • Pore Master Sebum Control Primer(25ml) – MYR42.00
  • Fresh Green tea 70 toner(180ml) – MYR30.00
  • Panda’s Dream Eye Patch(2 pcs) – MYR6.00
 
Total semua MYR120 hahaha…order ngam-ngam kau kah.
 


Kita order 4 Ogos 2018 dan barang sampai 13 Ogos 2018 dari Korea. Cepat sangat-sangat ha. Terkejut tau barang sampai cepat sangat.
 


Dan yang paling best FREE SHIPPING dengan belian 2+ ke atas. Sapa takmau kan beli produk kecantikan dari Korea jauh nun di sana tapi free shipping. Yang kat dalam Malaysia nip on kalau order kena bayar tau.
 


Nak lagi best, belanja MYR20 di Althea dapat rebate MYR1 *termaktub dengan terma dan syaratnya. Tak best ke kalau camtu? Best kan.
 
Apa tunggu lagi. Jom shopping skincare and beauty Korean product di ALTHEA.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. BB cream tu mcm best nye..lenkali boleh try

    ReplyDelete
  2. eheee comelnya panda eye patch hahaha..

    ReplyDelete
  3. Wowww menarik.. Nk order pon mudah.. Smpai pon cepat.. Ni yang kita mau..

    ReplyDelete
  4. Memang seronok shopping dekat sini. Cepat pun cepat

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers