Sabella Kini Ready Stok | Order Hari Ni Sampai Segera

11:08 AM

 Assalamualaikum....


Haluuuuu Sabellarian....

Nak habaq kat ampa la kan...lani Sabella dah READY STOK tau dak. Ampa order hari ni, esok lusa choihhhh...parcel pon sampai. Tak gaduh nak tunggu sampai sebulan dah.


Bestkan?


Paih tu kan lani kat Sabella sedia-sedia ada design or baju baru. Kan dah lama kita tak pi mana jadi dah lama juga kita tak shopping baju. Lani senang kot kata ampa plan nak pi bercuti or balik kampung minggu depan, order ja hari ni baju-baju baru yang ampa nak pakai tup tup esok lusa dah dapat. Ampa pilih nak apa...dari baju kurung, jubah, suit baju dan seluar, sport skirt, cardigan, baju budak, blouse, seluar, tudung, telekung, brooch dan kurta pun ada. Habaq ja ampa nak cari apa semua ada.











Nak buat hadiah kat mak or yang tersayang pon dah tak gaduh dah. Sabella ada SPECIAL BOX. Ada 2 baju dalam 1 kotak tapi harga marhaen Sabella bagi. Tak mahai pon ampa cuma RM99 saja. Ampa cuma habaq nak special box yang mana dan saiz ja. Tak gaduh susah-susah.



Nak lagi mantop?


Sabella ada set periuk dan kuali kompem tak melekat.

Tak caya?

Cubalah beli satu...hihihihi....



Dah beribu set dah periuk ni habis Sabellarian beli. Buat hadiah kat mak atau isteri kompem senyum sampai telinga tau.


Kalau nak beli barangan dari Sabella boleh roger-roger nombor ni tau.

Saya dropship sah Sabella www.wasap.my/60175864064/SayaNakSabella


You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. macam2 ado dengan sabella..good luck kak zai..semoga biz maju selalu..

    ReplyDelete
  2. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    ReplyDelete
  3. Sabellarian has bought thousands of sets of this pot. Do My Essay Make a gift for your mother or wife with a smile on your face.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^