Sabella | Reward dari Mak Team #gengpsjuicy

9:01 AM

Allah...bila sales kau suam-suam kuku tapi tetap 'mak team' bagi reward....syukur Alhamdulillah sangat-sangat. 


Tak sangka pula terselit nama dalam senarai. Alah...nanti mesti ada yang kata ' reward tudung sehelai pon nak up?'

Hanya orang yang tau struggle nak cari side income je yang tau bila dapat reward dari team. Happy dia bukan main lagi. Ni reward untuk sales geli-geli tahun 2020 macam saya. Kalau yang sales belas ribu puluh ribu tu lain pula jenisnya. Komisen tu takyah cakap la....dah tentu-tentu masuk akaun.


Ampa yang dok baca ni mai la support kami beli baju-baju Sabella. Baju-baju Sabella Insyaallah patuh syariah dan sangat berbaloi tau.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^