Masih ada rezeki lagi dengan Adsense

12:03 PM

 Assalamualaikum....


Dah lama sangat tak bersiaran dari blog. Asyik update status kat efbi je sekarang ni. Ye sejak berpindah opis ni agak susah nak update blog di masa lapang. Keja banyak sangat nak buat. Bila balik rumah kalut pula dengan hal kat rumah.


Hari ni nak update sikit perkara yang menggembirakan. Alhamdulillah walaupun dah lama tak update blog...dah bersawang teruk tapi income dengan Adsense masih ada. Tak sangkanya bila check dekat Adsense income lagi cepat bertambah berbanding masa dok update blog dulu...hahaha...pelik-pelik sungguh. Patutnya nak tebus bulan lepas tapi terlupa jadi bulan ni baru dapat tebus. Alhamdulillah semalam dah masuk.



Jadilah habuan untuk baby baru saya yang bakal lahir 2 3 hari lagi....ihik...doa-doakan saya ye.


Sebenarnya banyak entri yang masih di cari pembaca di Google. Salah satunya tentang pelamin bajet yang saya tulis. Entri tak berbayar yang saya tulis untuk tolong bisnes kawan. Boleh kata tiap-tiap bulan ada saja yang wasap saya bertanyakan pelamin bajet ni padahal kita dah letak nombor telefon owner butik dah pun.




InsyaAllah...jika diberi kesempatan saya akan rajinkan diri update blog kembali. Doakan saya roh rajin kembali....ihik












You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^