Sabella | Reward Sales June Dari HQ Sabella

11:05 AM

 Assalamualaikum....

Alhamdulillah semalam terima parcel dari HQ Sabella. Dapat reward sales bulan June. Sebenarnya HQ dah announce bulan Julai hari tu lagi tapi kita taktau la nak dapat ke tak sebab ramai kot dropship(DS) Sabella ni.



67000 dropship semuanya. Bayangkan berapa ramai yang dapat dan HQ nak bungkus dan pos beribu-ribu parcel dari bulan Julai lagi. Bila dapat bungkusan siap lekat macam ni hati terus berbunga-bunga.



Alhamdulillah walaupon reward hanya sehelai blouse LONA tapi I is happy. Yela, masa join memula tu hanya suka-suka tapi lama-lama jadi makin seronok tambah-tambah sekarang ni HQ keluarkan bermacam design dari blouse, baju kurung, suit, skirt dan seluar.



Thanks pada korang yang selalu support saya beli baju-baju Sabella. Tanpa korang saya pon tak dapat reward ni. So kalau nak cari baju apa-apa boleh tengok IG saya tau. Piem je bila-bila masa nanti saya balas. 

Muaaahhhh ciket....hihihi...😘

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^