Santa ALTHEA Hantar 10 Wishlist Barang Yang Saya Nak

12:28 PM


Hi semua…sorry baru dapat nak update pasal wishlist barang ALTHEA yang saya nak hari tu. Tada…tak sangka cepat ja santa ALTHEA hantarkan barang-barangnya. Kita dapat awal bulan Januari hari tu tapi sebab bizi pindah ofis...bizi kenduri keluarga mertua segala tak sempat kita nak pi rumah tok Besah unboxing. Sekali kotak besar ha. Terkejut kita wak.

parcel besau

Buka ja parcel...amboi...cantiknya kotak hitam sempena Krismas. Lawa sangat. Sayang betul kalau nak buang kotak lawa macam ni.

kotak hitam lawo

Yang pasti semua 10 barang yang kita nak ada dalam tu berserta barang-barang extra yang lain…hahahaha. Amboi…gelak senang hati nampaknya kita kan.

Jom tengok apa yang ada dalam kotak ALTHEA ni.

Tada….ini barang-barang yang kita nak. Boleh baca tentang satu-satu produk ALTHEA yang saya nak kat sini : 10 BARANG YANG MESTI SAYA BELI DI ALTHEA.

#XmasWishlist

Dan yang ni plak barang-barang lain yang saya pilih di ALTHEA. Antaranya :-

My Real Skin Facial Mask 1 Sheet (23ml)-Avocado

My Real Skin Facial Mask 1 Sheet (23ml)-Rose
Contour Cleanser

Bling Bling Eyestick
4D Mascara



Kalau korang nak beli produk make-up Korea bolehlah ke website Althea.

You Might Also Like

20 apa kata anda?

  1. yeah I like to shop on Althea too, love the skincare, hair care and also makeup. So many products there can just shop online, so easy and they shipped from Korea! will you review the products?

    ReplyDelete
  2. Contour Cleanser tu best sangat-fiqa sampai repeat order..follow sini juga..

    ReplyDelete
  3. wow! althea is so good, isn't it? love it to the max, all althea products are really quality!

    ReplyDelete
  4. wow that's nice. love your ALTHEA box that comes with so many products. syok to try them all out right

    ReplyDelete
  5. Wah mcm2 ado..lepas ni segak laa mak ang..mokcik teringin nak cuba produk althea..takpe nanti mokcik tanya hangpanapa yg best..

    ReplyDelete
  6. Waaa.. Meriahnya.. Banyak item yang dipilih. Seronok tu.
    Kita ada juga beberapa item barang Althea. Tak habis guna pakai lagi. Semua barang dorang best best.

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat banyak barang dari Althea..barang2 dr althea ni memang bagus, barangan jenama althea sendiri pun best. Sis pun suka beli belah kat Althea

    ReplyDelete
  8. Wah banyak betol ya produkproduk menarik di althea. Bestlahkan dapat produk yang awak nak.

    ReplyDelete
  9. Althea products look good. Never tried them yet though.

    ReplyDelete
  10. Wah tercapai juga wishlist akk ea.. Kita 3 wishlist je dapat sbb brg pon mhl2.. Yg lain kmudian la..tgh kumpul duit lg ni. Huhu

    ReplyDelete
  11. Bestnya bila semua wishlist tercapai hehe..tahniah! Pulak-pulak kita perempuan ni dapat semua barang makeup yang kita nak memang rasa hepi sangat2!

    ReplyDelete
  12. Tak tahu la liez sejenis excited bila tgk kwn2 dapat kotak althea walaupun liez pun dpt jugak. Sbb brg2 dia sgt bagus dan sesuai utk kulit kita kan.. xsabar nak beli utk bday nnt

    ReplyDelete
  13. minggu ni saja dah 3 artkel pasal Althea khai baca. bagus betl marketing mereka. heheh tertanya pula kita produk lelaki bila lagi?x sabar nk try

    ReplyDelete
  14. Wahhh best nya! Untung la rezeki nak terima wishlist tu. kalau kita mst happy tak terkata.

    ReplyDelete
  15. Wah bestnya shopping. Banyak barang best. Hehe untung jadi angel. Nanti share lagi okay.

    ReplyDelete
  16. Waduhh, asyik2 terpandang Althea produk, apakah ertinya ini sume huhu.. Macam dah terjebak aja tak boleh jadi ni.. nak lah jugak
    Cara Nak Mulakan Bisnes Homestay

    ReplyDelete
  17. Wah! best nyer... Santa Althea ni. The rose face mask is one of my favourites too. Selamat mencuba

    ReplyDelete
  18. Bestnya akak. Semua tu dapat membantu akak menjadi lebih cantik. Hehehehe. Selamat menggunakannya.

    ReplyDelete
  19. Althea is really going places huh. I notice that most of the bloggers are affiliated with althea right now. :) Then again I am sure they are offering good products otherwise a lot of people won't be using them right?

    ReplyDelete
  20. Yg oatmeal tu best gila. Tak keringkan muka.. Rasa moist n toing2 ja lpas guna dia

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers