Reward untuk diri sendiri

6:29 PM

Reward untuk diri sendiri


Assalamualaikum

Dah lama tak beli something yang berharga untuk diri sendiri.
Asik-asik beli kat anak ja sampai mak dah tak ingat kat diri sendiri ni.

Diri pon dah rasa terabai dah.Bila nak pi cuci rambut kat salon taktau.
Bila nak pi wat facial ni?

Rasa dah lama muka tak kena tonyoh sampai merah-merah...hekhekhek...

Bulan lepas ada duit lebih sikit lepas tolak segala itu ini so wat-wat pejam mata beli cincin sebentuk.
Besar ni ja mampu dengan bajet yang ada.
Jadi la...



Bulan ni lepas penat lelah bekerja dapat sikit imbuhan dari company.
Memula cadang nak ajak suami pi cuti dekat-dekat sini ja tapi suami keja plak masa hari buruh tu so duit tu...ehemmmm....rasa nak tukar ke sesuatu yang berharga.
Terbeli la rantai kaki ni....


dan juga kurti 2 helai habuan nak pakai jalan-jalan.


Ni ja yang dapat saya beli.Nak beli beg mahal-mahal sayang ke duit tu sebab saya jarang bawa beg kecuali pi kenduri.
Kalau time lain-lain tu tumpang beg susu pempes anak ja...hihihi...

Bulan depan tak beli apa dah kot.Kena start prepare untuk raya plak.

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. baca entry ni baru terfikir nak start beli baju raya dari sekarang. untuk ibu ayah lagi, adik2 lagi. kalau beli dari sekarang xdalah terasa sangat duit keluar sekaligus.

    ReplyDelete
  2. Sesekali hadiahkan diri kan, 1 kepuasan bila dapat manjakan diri.. ;)

    ReplyDelete
  3. bestnye beli emas..
    nk beli jgk tp xckop modal lagi.. haha

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki kak zai. kadang2 kita kena juga rewardkan diri kita sendirikan. macam beli emas bagus perlaburan untuk masa depan org kata hehehehe

    ReplyDelete
  5. kan sama la kita lama sgt x reward diri sendiri selalu pk ke anak je dulu, cantik cincin tu haaaa mcm kira spesies tak tahan pakai gelang kaki. mesti putus je nanti

    ReplyDelete
  6. Assalam zai,
    waaaaaaaaaa
    emas
    emas
    emas
    :)
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. akak !! baju tu serious lawa.. beli kat mana kak ? kedaaaaaai mana ceq nak p terjah.. CT ada selai je baju macam tu dah berkurun pakai.. nak gak yang baru..

    ReplyDelete
  8. beli emas la elok dari handbag ke apa.. Nabi SAW pun suruh simpan emas kan.. cumanya elok2 la zaman skrang ni bahaya.. kan..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers