CPUV | Colgate nak bagi emas free

12:06 AM

Assalamualaikum

Alhamdulillah lagi sekali CPUV dari Nuffnang menari-nari kat blog picisan seorang Zai Zamree.
Kali ni Colgate 360 Charcoal Gold.


Masa dok search apa tu Colgate 360 Charcoal Gold terjumpa kontest dari Colgate ni.

Tengok hadiah dia....fuhhhhhh....mengancam ok.
Kalau dapat leh wat gelang ni.
So apalagi kawan-kawan jom dapatkan berus gigi Colgate 360 Charcoal Gold.
Jawab soklan dan submit resit pembelian.Jangan plak buang ye.
Mana tau rezeki salah sorang di antara kita.

Dan-dan ketaq nak pi beli berus gigi ni cepat-cepat.
Nak jawab soklan masuk Oh My Gold ni atau Colgate Facebook.

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. Dia punya hadiah memang melotop lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...bpinau bijik mata tgk hadiah dia

      Delete
  2. Nak kena p cari la borang peraduan nak join :)

    BTW tahniah utk CPUV baru ye, moga masyukkk :)

    ReplyDelete
  3. kalau betoi rezeki memang syiokkkkkkk haaaa

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers