Cabaran 30 hari | Hari ke-24 #Rumah impian anda

4:14 PM

Assalamualaikum
 
Yeah...meneruskan cabaran di hari ke-24.
 
Tanya bab rumah impian.Emmm...memandangkan belum ada rumah lagi so marilah kita berangan-angan nak rumah camna kan.Nanti dah ada rumah taktau la nak jadi camna.
 
Saya berangan-angan nak rumah SEBIJIK SEBIJIK ala-ala bungalow tapi hat sederhana ja.Rumah SETINGKAT.Ada LAMAN yang luas dan ada pagar.
Setingkat sudah la kang 2 3 tingkat tak terkejar nak mengemas plak...hahahaha...
Rumah pon nak design yang SIMPLE jek.Takmau nampak serabut sangat.
 
 
Pastu dalam dia kena la boh TIMBER FLOORING.Cewah...nampak ala-ala rumah kampung sikit bila lantai kekayu camtu.Kalau takleh boh keseluruhan rumah dapat boh kat hall pon jadi la.
 
Kat area dapur nak gak ada COUNTER TABLE....hahaha...gila verangan.
 
 
Kalau ruang tamu dan ruang makan bersambung sekali saya nak letak RAK atau DINDING HIASAN macam dalam gambar ni untuk pisahkan ruang tamu dan ruang makan.
 
 
 
Bilik tido pon nak hat simple je.
 
 
Camni la lebih kurang rumah impian saya.Nak dapat tak dapat tau la nak kata.Insyaallah kalau ada rezeki dapat sipi-sipi pon jadi la.Tak dapat rumah sebijik sebijik dapat lebih kurang macam ni pon dah ok....hehehehe...

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. saya juga suka sebuah rumah diatas sebidang tanah ... privasi sikit .

    ReplyDelete
  2. Impian xde batas.
    Insyallah ada rezeki ni.

    ReplyDelete
  3. amin amin. samalah nk rumah sebijik atas tanah boleh tanam pokok hihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers