Cabaran 30 hari | Hari ke-13 #5 Blog Kegemaran

2:58 PM

Assalamualaikum

Meneruskan cabaran di hari ke-13.Depa nak tau 5 blog kegemaran saya.
Kalau ikut-ikut semua blog leh jadi blog kegemaran sebab saya suka membaca.
Leh tau pengalaman dan macam-macam lagi.Tapi depa nak 5 ja kan so saya boh sini na.
Hat takda tu jangan kecik ati tau.Hari-hari memang saya singgah.
 
 
Walaupon saya jenis jarang masak tapi saya suka tengok blog masak-masak.Paling saya suka blog Mat Gebu.Makanan dalam tu amat mengiurkan ^^
www.tiffinbiru.com
 
 
 Blog ke-2 blog sepet.Saya just jadi silent reader baca blog beliau.
sepet88.blogspot.com
 
 
Blog Dokte Zubaidi pon saya suka baca.Kadang anak sakit leh cari info kat situ.
http://drzubaidi.com/blog/
 
Pastu blog-blog baju baby pon saya suka.Al-maklum la FB kena block kat sini so leh buka blog je la.Saja nak tengok baju anak mana yang best pastu pi bandingkan harga dengan kat luar.
 
 
 
Blog baju-baju muslimah pon saya suka tengok.Kadang tu sampai terbeli la sebab murah tapi jarang pakai pon =.=
 
Tu je la antara 5 blog kegemaran....hihihihi....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. Hehehe... no 1 tu memang setuju... kiter pun... :D

    ReplyDelete
  2. kannn blog pcm memang punnnn. klu nk masak pape memang google resepi kt situ dlu hihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers