Potong rambut kali yang ke berapa tah

12:04 PM

Assalamualaikum
 
Semalam saja keluar ronda-ronda.Asik terperuk dalam rumah anak pon bosan.
Pastu kuar cari durian kampung.Beli 2 biji kecik ja habuan mama abah nak makan dan semalam sebijik tu mama makan sorang licin...bahahaha...
 
Eh...berbalik pada cite petang semalam.Tujuan utamanya nak bawa anak gunting rambut Aqil kali ke berapa belas tah.Dah panjang sangat.Rambut plak jenis banyak dan cepat panjang.Suruh potong kasi botak abah tak bagi so nipiskan sikit jela takmo bagi panas.Hari Sabtu tu boleh plak orang tanya laki ka pompuan padahal pakai baju gaya laki kot?
Lain la mama bagi pakai suar legging dengan romper ka kan.
 
Masa ni dalam kena gunting rambut ane...hihihi...dia kalau orang ramai-ramai dok tengok dia mula la malu tunduk sambil pejam mata kecit-kecit sambil jeling orang ikut ekor mata pastu stuck kat situ takmo gerak-gerak.Saja buat orang tergelak tengok gelagat dia ja.
 
 
Sampai turn Aqil gunting.Ewah....macam budak besaq.Senang ja nak potong.Ane cakap tunduk dia tunduk.Ane kata pusing sini dia pusing.Tak menangis lansung.Abah berdiri ja kat tepi takyah dok acah-acah macam selalu.Mama tunggu kat belakang la.Satgi dok tepi gak kacau plak.
 
 
Tetiba dia kaleh gak cari mama dia....hahaha...anak manja mama sungguh ni.
 
 
Good boy sayang.Camni la hero.
Tak nangis dan senang nak handle.
Dah setel upah dengan susu.
 

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. Assalam zai,
    he3
    good boy aqil
    ni patut kena tunjuk kat my boboboy he3
    ater asai gunting rambur melalak
    asai melalak gunting rambut :P

    ReplyDelete
  2. sat nak gelak hahahahaha. geng la dgn abg qayyim. brp kali dah org dok tya laki ka ppuan. mak ila smpai heran dah bg pakai baju laki kot. tambah lani rambut jadi kerinting pulak, ila berapa kali dah nk p potong, mak dgn suami offer nak potong sendiri. tamauuuu. hahahaha. mintak2 la abg qayyim baik macam adik aqil nnt masa potong rambut. pandai sangat aqil ni. anak yg bijak :)

    ReplyDelete
  3. comey nyaaaaaaaa hahahahahaha geram betoi dengan dak debok ni. bila ntah nak pegi jumpa dia geget peha ayam turki tu grrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  4. good boy la abang aqil.makin hensem la dah potong rambut.
    thaqif pun selalu dikatakan perempuan padahal dah pakai jeans t-shirt tough dah

    ReplyDelete
  5. elok plak dia dok situ ekk...
    ijat lom try anta kedai gunting rambut.
    mr.asben cukur dlm tandas ha ha ha...
    takut kalau bw nanti dia buat drama swasta, lagi haru!

    ReplyDelete
  6. wahhhh aqil npk kacak siot hehe

    ReplyDelete
  7. good boy..
    comel lak nengoknya ni kan..

    ReplyDelete
  8. makin hensem laaah da trim rambut tu.. hehehe..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers