Jom pi sekolah

1:05 PM

Assalamualaikum

Nindia keja abah Aqil.Beli beg sekolah pastu soh anak pakai.
Dah la tak pakai baju.Adehhhh...


Pastu sakan dok galas beg naik keta dia dok babai babai kat abah.
Excited dapat beg sekolah.



You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. haha.. biasa la bbudak excited dapat benda baru

    ReplyDelete
  2. Waalaikumusalam.. Alahai comelnya dia..

    ReplyDelete
  3. comel.thaqif tak suka gendong beg.

    ReplyDelete
  4. eh eh, macam sama jer mereka mereka berdua ni, dok kendong beg sekolah...ash nak pergi sekolah dengna abang aqil lah tu gamaknya tu...he he he...

    ReplyDelete
  5. alahai cute.
    tanda-tanda akal dia sgt panjang.
    cerdik!

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  7. Assalam zai,
    he3
    sama dengan abang fayyadh :P

    ReplyDelete
  8. hehehe dah x sabar eh Aqil nak pegi school..
    pandai tu siap babai2.. hehehe.. shekshi la Aqil =D

    ReplyDelete
  9. arghhhhhhhh geram budak ni bila dia xpakai baju. badan ketoi2!!! hihihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers