Drypers Club | Mainan baru untuk di tebus

9:23 AM

Drypers Club | Mainan baru untuk di tebus

 

Drypers Club | Mainan baru untuk di tebus.Assalamualaikum

 
Tadi masuk website Drypers Club nak redeem unique code dari pempes Drypers Aqil.
Alah...baru berapa ratus ja.Ritu dah redeem abes point dari situ.Almaklum la...2 bulan sekali baru nak redeem satu unique code so jenuh la nak ngumpulnya.
 
Saja belek-belek kat point shop drypers.....wohhhhh...dah ada mainan baru.Hari tu kebanyakkan mainan habis stok.
 
 
Tapi saya tak redeem mainan kot kecuali Aqil nak dapat adik baru la redeem bagi kat adik Aqil...hik...hik...hik..
 
Ok...bagi yang tak tau unique code Drypers kat mana boleh klik SINI.
Kat situ saya dah cerita serba sikit kat celah mana nak dapat unique code tu.
Selamat mengumpul point ye ibu-ibu sekalian ^.^

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. sy x buat2 lagi redeem code tu...plastik je simpan dlm kotak..sll lupa nak gunting n bwk dtg opis haha..

    ReplyDelete
  2. Assalam zai,
    uwwawawawaaaa
    iols tak buat lagik
    sekian
    ok bai

    ReplyDelete
  3. tulah 6 tahun duk guna drypers utk 3 budak2 ni tak pernah redeem apa2 pon.rogi rogi

    ReplyDelete
  4. rajin zai kumpul.
    aida ni beli tiap bulan.
    konon nyer dulu nak le simpan and kumpul.
    pastu redeem... hmmmm xde pun! hu hu hu...

    ReplyDelete
  5. Baru jer daftar.. tu pun sebab jumpa entry nie.. Pastu gi tgk entry yg pasal code tu duk tang mana..
    Terima kasih bagi info..
    #bloggerutara

    ReplyDelete
  6. tiap kali nk redeem tu mesti rasa arghhhh dah banyak beg kot pampers uwais dulu tapi tatau =..=

    tapi dah bukan rezeki kan

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers