Wordless Wednesday tak jadi

3:56 PM

Assalamualaikum
 
Pheeewwww....baru dapat bersiaran.Memula ingat nak buat WW tapi tak jadi.Keja belambak selagi tak setel-setel.
Meeting...diskas tu diskas ni baru la lega dan keja tu dah setel hari ni pukul 3 tadi...Alhamdulillah.
Dah 3 hari kepala ni dok berdenyut-denyut...pikiran terawang-awang bila orang cakap macam takleh nak kosentret.Berat ja rasa.Bila orang tanya balik terus lupa dan blurrr.
Penangan produk baru...pheeeeeewwww....
Dok rasa-rasa macam BP high kot dok pikir keja yang tak abeh-abeh.
 
Konon rini nak buat WW sarapan saya tadi yang ni.
 
 
Memula ambik kuih 2 bijik bila kawan cakap nasi yang kami order tak dak sekali bila dia mai...punggah...jenuh nak makan kot.
Saja wat naya kawan-kawan no.
 
Nindia...NASIK KANDAQ KAMPUNG MELAYU untuk sarapan.

 
Kombinasi yang mantop dan femes bila bungkus DAGING + TELUR REBUS.
Harga RM3.70 sebungkuih.
Boh plak kuah banjir...nahaaaaaaa....teruih kepala pening sebab dah memang rasa berat.Kena plak nasi kandaq teruih tersandaq.
Nak buka mata pon takleh.Last-last pi lawatan tapak la.Jalan sana sini.
 
Kalau ampa mai Penang try la pekena nasi kandaq Kampung Melayu waktu pagi.Beratoq panjang kot.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. lama xpekena nasi kandaq..
    pehh terliur..

    ReplyDelete
  2. sedapnya nasi kandaq..

    akak.ni dh terlebey ww ni.hihi

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak makan nasi kandaq tp biasanya saya makan satu jenis kuah je haha

    ReplyDelete
  4. Assalam zai,
    ni baru nasi kandaq ori kan3
    telog daging....tapi bendi takdak pulop he3

    ReplyDelete
  5. kira yang memang takleh masuk nasi kandar tatau la kenapa. mungkin sbb klu nasi kandar kuah banjir kan. kira pulak tak reti makan nasi kuah banjir2 ni hihihi

    ReplyDelete
  6. kampung melayu area dekat ngan uitm tu eh ? akak duduk area situ ke ? ehehhe.. tak pernah makan lagi nasi kandar ni tapi tau org dok sebut femes ehehe..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers