Makan kenduri | Penutup cuti sekolah

8:29 PM

Assalamualaikum

Semalam penutup cuti sekolah.Bila cuti sekolah macam biasa kenduri berderet-deret.

Sabtu pagi-pagi bersiap nak ke kenduri sepupu kat Labu Besar.
Memula janji dengan abang-abang nak konvoi sama tup tup tak jadi.
Depa lambat sangat.Kami nak pi kenduri lain lagi.
Terus decide pi sendiri dengan takda map.Balun je.
Hope betul la ikut jalan nak pi Sedim tu.

Dak debab yang dah sihat cikit

Sepupu kawen wat kat umah kakak dia tu yang takut silap.Kalau umah mak cik kami ok ja.


Masa kami sampai tu orang baru start dok mai so terus makan....hahaha...
Tak tunggu mak abang dah.

Tapi apakan daya gambo pengantin takdo.Tak sampai lagi time ni....sobbbs...
Anak plak time ni la meragam.Takmau makan.Jalan sendiri pon takmau.Nak mama dukung.
Jenuh la.
@____@

Mak sampai cakap nak tumpang balik so tunggu mak makan terus balik.

Kami terus ke umah mak ngasuh Aqil.Sampai sana Aqil jadi rebutan so leh makan dengan tenang.
Dapat snap pic laksa ni ja...kah...kah...kah...


Baru nak snap pic pengantin depa habaq pengantin masuk sembahyang.Baru rasa nyesal tak snap pic awai-awai.

Nindia hasil kutipan 2 buah kenduri hari Sabtu.Ni tak termasuk nasi kenduri 2 buah umah....hihi...


Ahad ikut mak mertua pi kenduri umah sedara.
Gambar???
Takda gak.Malu dengan mertua...auwwww....

Padahnya hari Sabtu tu saya, suami dan mak pakat ceriberi.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. best kan byk kenduri..
    leh mkn free..
    kehkeh

    ReplyDelete
  2. sedapnya laksaaaa. favourite tira tu.

    ReplyDelete
  3. syok kenduri kendara ni tak yah masak, tak yah cuci periuk kat sini, makan free dapat goodies lagi. tapi yang tak syok tu la kalau ada lauk yang tak sesuai dengan perot kita wuuuu memang menanggung lah citenya

    ReplyDelete
  4. Assalam zai,
    aqil manja dengan uols
    iols ni kalo si fayyadh tak koser iols nak dukung2 he3
    tak larat hokeyh
    nak merap sila pi kat ayah he3

    ReplyDelete
  5. time cuti sekolah mmg banyak kenduri kan...sonok g kenduri...makan kenduri nyum2.. hihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers