Bila suami kemas rumah

9:59 PM

Assalamualaikum
 
Last week hari Selasa masa abah cuti tak ke mana-mana siangnya.
Dok rumah layan anak main...basuh baju...pastu mood rajin abah pon mai.
Abah kemas bilik baju a.k.a bilik bersiap kami anak beranak.
 
Wasap gitau 'Abah kemas bilik baju ni '
 
Kembang hidung mama yang tak tinggi ni bila abah rajin...auuuuwwww -..-
 
Baju atau benda yang nampak berlebih-lebih atau yang jarang pakai abah simpan masuk dalam kotak.
Balik dari keja mama tengok bilik baju...emmmm....kemasnya...takda baju sangkut longgok-longgok.
Elok ja tersusun.Atas almari mekap pon elok ja barang mama atas tu
 
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
 
bila mama bersiap nak tempek bedak cari bedak takda.Blusher dan eyeliner pon tak jumpa.
-_______________-
 
Pastu cari jam kaler silver tu dah takda.Tanya abah semua dia simpan dalam kotak tapi taktau kotak mana.Kalau nak kena punggah.
Takda pasai la mama nak punggah bagai nanti kena kemas balik....wuuuu....
 
Tinggal la jam ni ja ada.
Beli lepas balik haji tahun 2011 sampai lani dok elok camtu ja.
 
 
Beli pon sebab berkenan tengok Shila Hamzah pakai masa tu.Eh...ritu kan trend jam ni so tersuka la jugak dan terbeli.
Pastu bila orang dah ramai pakat pakai jam ni saya tak pakai kejap.Simpan.
Mana taknya...pi pasar malam jam ni ada.
Pi Uptown pon jam ni ada.
Satgi pakai orang kata beli kat Uptown plak :p
 
Bila di tenung-tenung balik dah 4 tahun dah beli jam ni.Elok ja tak mati pon.
Belek punya belek rupanya bateri dia tahan 10 tahun.Patut la berfungsi elok ja.


You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. kahkahkah selalu yang perangai simpan tak ingt dalam rumah ktorg ni kira lah hahahahaha pastu nadh bising. dah kalau simpan tu ingat takpe la jugak haahahahah

    tapi bila dorang kemas rumah memang kita tak sabar nk balik nak tengok hasil kan hihihihi

    ReplyDelete
  2. peergh bateri tahan 10 tahun ?? canggih.. CT nye jam dua tahun daa kena tukar ehehe

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    kaaaaaaaaannnn3
    sok3 nak apa2 mesti tanya wifey jugaks he3
    hubby iols ghoper itu la :P

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers