25 hengget je

11:25 PM

Assalamualaikum

Last Friday ada sales besar-besaran kat gudang Follow Me area Batu Maung.
Saya taktau pon.
Dah nak balik baru perasan tengok kawan dok usung banyak sangat botol.Rupa-rupanya ada sales.

Yang saya sempat tengok kat banner depan gudang sales 20 & 21 Mac pastu nampak sampai pukul 4.30 petang.
Sadis...tak dapat nak sopim.

Sabtu tu dok wasap memember.Depa pi kenduri area Batu Maung.Saya tak pi pon.Malas dah nak terjah ke pulau dah.Kak Anie cakap nak ke Follow Me.
Terus laju-laju order.Main bedal ja order.
Kalau ada kat situ tak tau la camna.

2 botol body shampoo, 1 botol shampoo dan 6 botol bedak rega RM25 termasuk upah beli.
Okla kan?


Kalau beli semua ni kat supermarket mau 50 60 gak rega dia.
Tahan la 2 3 bulan untuk saya pakai.
Suami tak pakai hat ni.
Nak tunggu 6 bulan lagi.Nak pi sendiri.
Depa kata murah-murah.
Shampoo 5 hengget ja.Bedak tu 6 RM10.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. weyyy apa niii apa niii sale tak hajakkkkki

    ReplyDelete
  2. wowww murah sungguh tu kak zai. kalau ada lagi rojer2 kt ktorg sama tau ihihihi

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    waaaaaaaaaaaaaaa
    awat iols tak tau
    sob3
    nanti uols war2 kan la awai2
    iols nak pi jugak

    ReplyDelete
  4. huihhhhh...murahnyeee...kalau sy mau memborong kat situ....

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers