Anugerah | buku pink

8:55 PM

Hari ni memang plan nak buat buku pink.
Sengaja ambik cuti sehari semata-mata nak buat buku pink.
Pi Klinik Kesihatan Seberang Jaya pon dah dekat pukul 10 pagi.
Saja dok lengah-lengah.

Pestime pi situ....biasa la....tak tau nak pi mana dulu.

Alhamdulillah...HB 13.3....tekanan darah normal....air kencing pon ok tapi buku banyak merah-merah dah.
Bagitau doktor pasai bleeding tu terus kena bebel.
Doktor cakap kalau bleeding lagi nanti terus pi spital takut ada benda tak elok jadi kat baby.
Kalau ikut pengiraan nurse tadi baby baru 10 minggu 1 hari.
Di jangka bersalin 24 Oktober 2013...In Sha Allah.

Alhamdulillah masa mengandung ni takda alahan yang teruk-teruk.
Setakat sikit-sikit ja muntah bila bau benda yang tak menyenangkan, loya-loya bila dok lama-lama dalam keta dan kurang selera makan.
Hope baby tak banyak ragamnya.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. seronoknyeeeeee..
    msti xsabar kn nk tgu baby lahir..
    hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah. bila dah buat buku nie sebenarnya bagi kira lagi selamat. sebab nurse dengan dokte akan pantau keadaan dan kesihatan kita. sebab kita tatau ape jadi kat si kecik yang kat dalam perut sebab tak dapat tgk dengan mata kasar kan.

    sbb tue kira selalu nasihat kwn2 mana yg dah pregnant tue jgn lewat sgt bukak buku sebab kita tatau kondisi badan kita mcm mana

    ReplyDelete
  3. Cik Ezy...bkn x sabar tp dok takut nti nk kena refer spital plak

    ReplyDelete
  4. kiera...tu la...kena bebel teruk dgn doktor...

    ReplyDelete
  5. wahh~tahniah da wat bku pink..zai ada larikn sket x tarikh last period tuh?bg lari seminggu ke..sbb org bg btol sgt tuh yg smpi overdue..

    ReplyDelete
  6. wahwahwah klinik tu sebelah tnb erin jewww *saja habaq*

    btw tahniah lg! enjoy ur 1st trimester~

    ReplyDelete
  7. Liyza....k.zai bg last date period je la....ke depa nk 1st date period ek?

    ReplyDelete
  8. Ju...hahaha...dan lg dok habaq no...
    makaseh :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers