Ramadhan 9 | sopim time

12:14 AM

Assalamualaikum

Semalam Ramadhan ke 8 cheq ada exam.Alhamdulillah leh jawab dengan jayanya.
Kali ni pon konpiden lulus...hohoho...

Hari ni Ahad cuti.So dah free ni ajak sorang kawan teman sopim barang kawen kat Parit Buntar.
Saja la sesambil tengok baju dan tudung-tudung nak raya kan padahal dah tempah 3 helai baju dah pong.
Cuci-cuci mata sama.
Baju kat sana memang murah-murah.Patut la ramai kawan-kawan cheq dari Penang sanggup pi sopim raya sampai sana.
Hasil dari Parit Buntar

Balik dari sana kami lajak ke Perda.Cari barang hantaran.
Enchik tunang dok tanya bila nak bagi.Dah lama sangat huluq duit tapi barang tak nampak lagi...hihihi...
Cheq ke Elianto ja.Campuq-campuq barang buat hantaran.
Naseb bawak PA...cheq ni dah la bab-bab menatang ni tak brapa nak pandai...hahahaha...

 Dok pilih punya pilih sampai lajak nak ke waktu berbuka.
Kalut pi cari tempat makan tapi semua penuh.
Dekat 4 kali gak dok round area restoran makanan tapi semua penuh last-last patah balik ke Old Town.
Alhamdulillah ada gak 2 kusi kosong.
Sempat gak kami berbuka.

Pas berbuka cadangnya nak ke Up Town tapi dah letih berjalan sangat ambik keputusan balik umah.
Oh...banyak lagi barang nak beli tapi keta masuk wad so apa pon takleh nak buat....wuuuuuuuu.....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. sempat gak dia shopping bebulan posa nie.. hik hik hik.. Salam Ramadhan.. XD

    ReplyDelete
  2. Aujinz..bkn sempat tp ambik ksempatan...hak3

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers