Nikah Kahwin | E-day mengejut dan celebration

7:30 AM

Nikah Kahwin | E-day mengejut dan celebration


Assalamualaikum

Last week before 27 June 2012 bakal omak mertua tetiba cakap nak datang umah hantar cincin,duit dan hantaran.
Owh...stress...

Kalau ikut perbincangan asal bulan Mei hari tu cakap takmau tunang-tunang bagai. Nak buat sekali harung ja tapi pihak laki hantar duit masa bulan posa.
Tup tup nak bagi hantaran plak.

Kalau dah ada hantaran tu maknanya kena buat majlis la. Jenuh dok pikir nak buat apa....haiiiihhhh...
Last-last order kat jiran belakang umah buat 4 jenis kuih.
26 June petang dapat kuih dok pikiaq plak camna nak hias menda-menda ni.
Dah la saya ni tak kretiiiiip lansung.
Pukul 6 petang baru nak pi kedai barang hantaran cari reben dan bunga.
Maka ini la hasil kerja tangan last menet =p



Oppps...ada satu lagi hantaran takdak dalam ini gambar.
Yang tu lagi last menet. Ada jiran mai bagi.
Time orang dok baca doa kat luar saya dalam bilik dok lekat reben dan bunga kat bekas hantaran tu...hohohohoho....
Express punya...

Hihihihi...saya dah sah menjadi tunangan orang =p




Nak publish gambar pon segan sebab saya pakai simple sangat.
Berjubah putih suci bersih ^^,


Disebabkan majlis e-day tu hari Rabu time orang keja so member-member ramai yang tak dapat mai.
Ada gak yang singgah selepas balik keja.
Thanks Mamaneh coz sudi jadi photographer saya.

Malamnya set dengan 2 lagi member kami celebrate the day kat De Pauh Garden.



Thanks to Cik Puan Aini coz banje malam tu :)

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. Tahniah...dah jd tunangan orang skarang...:)

    ReplyDelete
  2. cik ezy...makaseh...
    mmg gelabah bewak ms org baca doa takut tak sempat siap

    ReplyDelete
  3. ALhamdulilah.. tahniah cik zai.. yg simple tue lg sweet sebenarnya... hihihi

    ReplyDelete
  4. hehe..benda nak jadi ni sat ja...

    kami dok jauh terpaksa byk kali postpone =(

    ReplyDelete
  5. Insyaallah cik GK...klau dh jodoh x ke mana

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers