Neno neno....saya datang nak buang sawang

8:16 AM

Assalamualaikum...

Apa habaq orang kampung orang pekan orang bandaq sekalian?
Moga-moga semua dalam keadaan sihat 'sehat' semuanya.
Setelah hampir 2 bulan tinggai blog kerana menjadi Dhuyuf Al-Rahman so hari ni try nak clear kan sawang cikit.
Try my best nak tulis gak kat sini padahal tak terra tera mana pon nak menulis.

Hari ni hari ke-3 berada di bumi Malaysia.
Alhamdulillah selamat sampai di KLIA dengan penerbangan Saudi Arabia SV5700 4 Dec 2011 jam 7.30 malam awal 2 jam dari yang dijangka dan selamat tiba di bumi Penang jam 2.30 pagi 5 Dec 2011 selepas penat menanti dan berhempas pulas mengangkat bagasi seberat 70 kg.

Time tengah menaip ni mata masih mengantuk sebab sekarang baru pukul 3.10 pagi waktu Madinah.
Rasa nak tido je tapi apakan daya waktu Malaysia dah jam 8.10 pagi.
Klau sambung tido alamatnya lajak ke tengahari la jawabnya.
Kang orang datang nak melawat kita plak tengah tido.
Tak manis lansung.

Okla dok membebel cikit-cikit.Nak pi dapoq buat sarapan sat.
Satgi klau tak bizi macam semalam leh la nak sambung karang apa-apa lagi kat blog.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers