Selesai sudah perjuangan

9:08 PM

Alhamdulillah

Akhirnya seksa cheq selama 3 minggu berakhir.
Sample order tuk Honda dah pon cheq serahkan pada L1 engineer untuk build menjadi LED.
Lega rasanya.
Kalau tidak hari-hari muka cheq ja jadi penunggu setia kat Product Development Lab.
Pukul 9 pagi sampai la 4 petang.
Bila dah setel ni leh la cheq fokus pada keja harian cheq plak.

Pasni leh la jenguk-jenguk blog ampa time free.
Dah leh BW dengan aman.
Klau tak hari-hari dok pk sample yang tak siap.
Kekadang buat tapi reject so kena la buat balik dari mula.
Tu yang risau tu.Takut takleh meet target on time.
Tapi semua dah berakhir tadi siap bagi extra lagik takut-takut masa L1 process ada reject.

Lani perjuangan lain plak dok tunggu.
Depa-depa dalam R&D group dok risau dah kalau-kalau cheq pi Mekah tahun ni.
Katanya ada lagi order masa bulan posa.
Aha...bulan posa?
Mau lena la dok buat sample tu.
Jenuh-jenuh.



notakukukakiku:~semalam anta borang booking pakej haji...hari dah sampai surat dari Tabung Haji KL kata depa dah trima.Pantas....mantop...dasat...macam ni la buat keja.Mabeleeeessssss...memang terbaeeeeek la perkhidmatan Tabung Haji...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers