Selepas letih menunggu NKTM

8:22 PM

Assalamualaikum

Sambung cikit je lagi hal semalam masa road tour Nur Kasih The Movie.
Pas member kata nak makan baru la rasa lega....fuuuuhhhhhhhh.....
Perut dah berbunyi heavy metal dah.
Dah tak dengaq dah suara Tiz Zaqyah nyanyi.
So cheq cadangkan makan kat Kapitan.
Perrrgh...smua setuju tnpa bantahan.
Depa pon tak lalu nak makan mekdi kepci dah.
Apalagi...order Nasi Beriani Ayam Claypot la.

Dapat-dapat ja nasi terus senyap dok pulun makan.
Memang melantak sebab lapaq tahap gaban dah ni.
Tau-tau nasi dah abes.
Rasa macam nak tapau pon ada tapi nampak sangat macam buruk lantak so tak jadi nak tapau.

Balik dari Qbay masa kat atas jambatan tengok awan dah gelap nak ujan.
Cuba snap guna enpon cap ayam ja.
Suka sangat bila awan kaler-kaler camni.

1st time pi event tak bawa kamera.
Malas nak beratkan beg...hehehe....

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. owh tidak,
    nasik beriyani claypot,
    mknan kegemaranku,
    huk huk huk

    ReplyDelete
  2. yeke cik ezy?
    klau guna kamera lg cantikkn?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers