Sambutan Birthday Aqil Ala Kadar

10:07 AM

Assalamualaikum. Apa khabar semua. Phewwww...MOOD berblog mama kelaut dalam betul bulan ni. Tak tahu kenapa. Bila nak mengarang ayat je terus sakit kepala. Malam balik keja terus badan seram sejuk nak demam. Haila badan....please kuat sampai bila-bila.

10 Oktober lepas masa birthday Aqil yang ke-4, mama ni dah tak dapat nak celebrate sekali. Abahnya dok wasap tanya birthday anak hari ni takmau pi makan mana-mana ke lepas balik keja?

Kebetulan birthday Aqil jatuh pada hari Selasa, hari mama kena buat report satu hari penuh. Dengan kesihatan mama yang kurang mengizinkan masa tu membuatkan mama lemau sangat-sangat. Sampaikan bos tegur tengok mama dah tak terurus. Tudung ni sampai senget benget la padahal dok depan PC ni buat report je pon. Bukan suruh jadi buruh binaan angkut pasir batu segala.

Terus cakap kat abah Aqil lepas habis sekolah ambil Aqil bawa balik rumah tok Lunas. Beli kek sambut birthday dia dengan sepupu-sepupu dia kat sana.

Dan bila abah Aqil yang sambut birthday anak berdua je takde la gambar masa potong kek bagai....prrrfffftttttt

Gambar kek ni pon jenuh minta petang tu....hahahaha....adoila... abah cakap kek beli kat kedai kampung-kampung je. Jadi la abah oiiiii...dari takde.

Sekarang MOOD dah mari. Keja scan 2D barcode pon dah setel. Dah ada masa free. Kesihatan pon dah bertambah baik. Marilah kaching kaching balik tabung adsense yang dah tak bergerak lama tu....ahahahaha....naseb tak kena banned....phewwwww....

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. wahhh x ajak makan kek ye abg aqil hihihi

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday Aqil.. semoga besar sihat and jadi anak soleh.

    ReplyDelete
  3. kannn kalau depa yang sambut pape dengan anak mesti kurang gambarnya. kita kalau boleh nak gambar se deteils yg boleh hahahaha

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers