Kegilaanku kini di 11street

3:50 PM

Kegilaanku kini di 11street

 
 

11street

 
Memula dulu masa kawan-kawan keja dok promote barang-barang 11street murah saya macam eleh...sama ja dengan online website yang lain.
 
Pandang pon tak.
 
Buka website dia apatah lagi.
 
Pastu tetiba tertengok kawan blogger dok review pasal 11street ni hati mula terjentik sikit.
 
Sikit je la.Just tengok-tengok tapi sempat la download kupon kat 11street tu...hahaha...
 
 
Dah ada kupon takkan tak beli.
 
So beli la....satu je.
 
Esok...masuk lagi 11street tengok-tengok...beli lagi satu.
 
Dan lagi satu...satu...satu....bahahahaha....
 
Gila ah...sampai mak dok berleter kata hari-hari pos laju mai hantar barang.Beli apa yang banyak sangat ni.
 
Itu la saya.Dari tak teringin terus jadi menggila.Pastu dok tertunggu-tunggu ada kupon apalagi yang 11street tawarkan nak download.
 
Hari ni tengok email 11street masuk.Woh SHOCKING DEALS ada SALES sampai 95% dan tertengok MICRO TOUCH MAX HAIR TRIMMER tu harga RM2.90.
 
Memang suami dok suruh beli tapi tak terbeli pon.Bila ada yang murah terus la GRAB.
 
See....harga asal RM29.90 bila kena time SHOCKING DEALS boleh dapat HARGA RUNTUH sampai terkejut....hihihihi....
 
 
Kebetulan plak ada kupon shipping free terus guna so hari ni saya dapat beli barang dengan harga RM2.90 sahaja.
 
Best gila.
 
Terus up entri ni....bahahahaha....
 
Gila tak best leh dapat murah camgitu.
Rabak poket sikit-sikit takpa janji ada diskaun...hikhikhik...

You Might Also Like

18 apa kata anda?

  1. Assalam zai,
    ok3
    uols dah rasuk iols dah ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
      http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





      Best Regards,
      Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

      Delete
  2. wahhh..apo plok ni..jom nak terjah jugak laa 11street ni

    ReplyDelete
  3. aihh mcm yui nak trpgruh juga ni..huhuhu

    ReplyDelete
  4. aida pun sudah jejak kaki byk2 kat 11street :)

    ReplyDelete
  5. uols beli ape kat 11street ni..ni bukan backstreetboy kan haha

    ReplyDelete
  6. Makin shopping sakan la semua ya

    ReplyDelete
  7. Seronok shopping di hujung jari yer ^-^

    ReplyDelete
  8. kenapa trasa ni mcm entry hasutan supaya gila ngan 11street gak eh.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Arituada gak nk melawat 11street nie tp belum terlawat lg..nie bila baca entry zai nie cam nak kena g lawat je..

    ReplyDelete
  10. sebab tu la Fida tak buka pun onlineshop.takut tersasar mcm sis.fida pulak suka shopping tudung ngan baju...laki Fida jeling je selalu..

    ReplyDelete
  11. erm erm macam best je. kak zai jangan pengaruhhhhhh hihihihihi

    ReplyDelete
  12. murahhhnyaaaa.. tak pernah try lg.. thanks for sharing sis

    ReplyDelete
  13. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete
  14. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers