Green tea and green dress

11:39 PM

Assalamualaikum

Hari ni agak kepenatan.Semalam jam 1 pagi baru sampai umah lepas ambik Aqil dari rumah pengasuh.

Kepenatan sebab badan jadi stress bila pakai kasut tumit tinggi lama-lama.
Hari ni kita mulakan dengan green tea perah limau kasturi.Nak buang segala yang hentam makan semalam.

Semalam ubah fikiran pakai dress jubah lepas tengok layout meja dan keadaan yang sebenar.Gila sempit kot nak lalu.Naseb la pakai dress ni.Boleh la cover saya berkaki ayam ronda dewan...hihihi








You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. detox? saya selalu juga minum green tea ni... sedap kalau campur madu... tapi detox paling mudah ialah senaman... berjalan pun takper... saya amalkan dua dua

    ReplyDelete
  2. Wah.. X pernah lagi buat detox semulajadi cmtu.. Blh cuba juga ni..

    ReplyDelete
  3. :) good good kena amalkan selalu..

    ReplyDelete
  4. Assalam zai,
    ok3 iols malu3
    baru beli tupperware ayor semlm
    rini baru nak google kekdah2 buat ayor detox
    he3

    ReplyDelete
  5. sedapnya air tu
    amboi kemain bersiap nak ke dinner

    ReplyDelete
  6. Cantik la dress tu... :) idah suka tengok orang pakai dress... tapi idah sendiri nak pakai belum sampai seru lagi kot... hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak habis lagi kisah dinner ni rupanya hihi....

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers