Baju 15 hengget

10:45 AM

Assalamualaikum
 
Hujung bulan lepas dok BW kat blog kak Ana Suzana tengok kak Ana oder baju I AM... rega 15 hengget.Saja tunjuk kat kawan dan kami decide nak oder gak....hahaha...Gila gedik padahal baju camni dah lama dah kot.
 
Yang syoknya baju ni leh order dalam macam-macam kaler, size dan font.

 
Pastu yang terbaru baju untuk baby pon ada.Macam-macam kaler plak tu.Cute sangat.Geram tengok.Naseb la Aqil dah tak pakai baju camni.

 
Teroder la sampai 14 helai....kah kah kah...
Gilo bapak banyak punya order padahal taktau service dan kain dia macam mana.
Lepas dah bagi detail dan buat payment tunggu punya tunggu punya tunggu dalam 2 minggu dapat la t-shirt 15 hengget kami ni.
 
 
 
 
Teruja weyyyy nak pakai.Macam biasa perangai macam budak-budak dapat baju baru masih menebal dalam diri.Excited nak pakai takdan dan dah.Hari Sabtu paksa suami pakai padahal masa order tak tanya suami dulu dia nak ke tak.
 
 
Aqil pakai baju size 2 tahun.Amacam...encem tak?
Pasaipa boh nama ADEQ?Dah kami pakai mama abah takkan nak boh nama plak so boh nama ADEQ.Lagipon abah kadang-kadang dok panggil Aqil adeq pon.
 -_______-
 
Kalau ampa teruja macam cheq nak order baju camni try masuk blog depa Santaiwear dan FB depa pon santaiwear gak.
 
Kalau berkenan sila contact depa-depa ni untuk order melalui wasap/col
 
Kak Ayu-019 4442177
Abg Mie-017 5775723
Adik Yoi-011-29498687
Sis Mira-017-9742143
Abam Ajim-013-6060508
 
 
 
p/s : Adik saya cakap kain dia elok berbaloi dengan harga 15 hengget tu.Kalau tempat lain dok ambik order sampai 25 hengget tau...hihihi...
 


You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. Kualiti kain & cop dia ok ke? Kalau ok, mmg ,murah la RM15 tu :)

    ReplyDelete
  2. murah la 15ringgit..baju mcm nie elok wat kalau ade family gathering...cantik jeee..sedondon je..

    ReplyDelete
  3. wahhhh murah. nanti boleh racun nadh ni ehehehehe

    ReplyDelete
  4. amboi sakan no...pi tempah t-shirt ada nama2 tu.
    murah jugak ek, 15 hinggit je.

    ReplyDelete
  5. cantik....nanti ada adik kena tukar jd abang...hihi

    ReplyDelete
  6. wah byknya kak order..
    klau berbaloi dgn harga kira puas hati kan

    ReplyDelete
  7. 15 ringgit untuk sume saiz ke? yang baby dengan org dewasa pun 15 ringgit gak?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers