Bila enpon mama dikerjakan Aqil

2:06 PM

Assalamualaikum
 
Dari semalam sampai hari ni memang stress gila-gila.Nak marah sendiri yang silap so hadapilah dengan rasa yang bermacam-macam.
 
Memang start dari Aqil pandai main dan tengok kartun saya selalu buka video kat enpon.Selalunya takda jadi apa-apa pon tapi semalam Aqil tengok video sat pastu boring dia baling-baling enpon.Enpon dah pakai cover baju ingatkan takda apa-apa la sebab sebelum-sebelum ni pon penah jatuh gak banyak kali tapi still ok.Mula-mula tu tak perasan pon enpon ada masalah.Masa nak tido tu sementara nak lelapkan try ON phone.Touch takleh gerak.Touch dan touch lagi.Adus apakehalnya ni?Lama gak dok buat baru ok.
 
Separuh screen belah bawah memang dah rosak.Tekan huruf lain naik huruf lain.Ada yang takleh tekan lansung.Option....buat auto rotation.Boleh la nak menaip sikit-sikit bila landscape.Kalau portrait memang takleh blah.
 
Budak muka tak bersalah =.=
 
Hari dok godek-godek lagi phone.Saja nak try snap bendalah ni.Dekat setengah jam kot baru boleh.Tu pon sebab set timer dan touch screen.Kalau button kamera memang tak dapek la.
 
 
Takut nak habaq kat abah.Tatutnyaaaaaaaaaaaaaaa T_T
Enpon ni abah yang bagi nanti mesti kena marah...sobbbbbs.....
 
Makaseh la sayang mama sebab wat enpon mama terlampau 'canggih-manggih' sobbbbbssssss....

You Might Also Like

17 apa kata anda?

  1. jangan kata aqil, ash pun lebih kurang sama jer...tapi memang tak kasi can dia main2 sendiri...ha ha ha... nak dapat bukan senang ooo...

    ReplyDelete
  2. ANK SY PN JENIS CMPK2 GAK ...DIA BOSAN JE DIA CMPK LA..ADOII.PENING KEPALA MAMA NI HEHE

    ReplyDelete
  3. baru2 nie pn anak farah baling hp jatuh.. screen memang crack dah.. tapi nasib baik still boleh function.. guna jer la dulu.. nak repair pn harga boleh tahan jugak tue..=D

    ReplyDelete
  4. GK...huhuhu...sadissss

    mmg kena alert sesangat dh ni

    ReplyDelete
  5. Farah...tu la...enpon skali nk beli dok bjimat itu br nk dpt.nk lingkupnya sng ja

    ReplyDelete
  6. Mila...hihihi...serupa no.mmg kena jg ni kang naya ja enpon memahai

    ReplyDelete
  7. farah...klau screen crack slalunya kedai akan kata beli baru je la sbb hrga nk sm dgn dgn hrga repair

    ReplyDelete
  8. huhuhu... adalah alasan nak minta abah belikan henpon baru... :D

    ReplyDelete
  9. anak skrng.. duk perhati mak ayah suka sangat dgn menatang hp ni...hihi.. dia pun suka jugak.. luth yg bbby ni pun suka berebuh tab, hp nga mak...eee

    ReplyDelete
  10. acik idah...enpon ni x smpai stahun pon lg.adussss...

    ReplyDelete
  11. PB...tu la kan.mak pak asik ngadap natang ni ja.dia pon mau

    ReplyDelete
  12. aktif beno adik aqil ni. ehehehe. kalau anak menakan lisa balik, sohihh ler gejet gejet semuanya letak kat tempat tinggi. takut dibuatnyaa sikap budak budak ni.. haha

    ReplyDelete
  13. depa mmg teruja tgk gadjet2 ni white lily...tu yg abes jahanam

    ReplyDelete
  14. hp umi dah retak umar kerjakan hewhewhew

    ReplyDelete
  15. pssstttttt Aqil Najmi tu tu mama beli henpon baru tuuuuuuuu hewhewhew larikkkkkkkkkkkkkk :p

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers