Pencarian baju raya

10:57 AM

Assalamualaikum
 
Hari tu masa keluar cari baju raya anak sempat gak la survey baju raya saya sekali.Saya ni ada penyakit sikit.Bila dok survey-survey mula la rambang mata pahtu mula la tak tau nak ambik yang mana satu.Bila dah tak tau nak pilih mana satu mula la tak beli...hahahaha...
Kenkadang tu hampeh ja.Jalan pusing sana sini last-last tak beli pon.Lagi pon bukan leh beli suka-suka ja.Kena la tengok harga dia sama.Kang beli baju rega sampai 200+++ pakainya hari raya ja wat membazir duit ja.
 
Saja la godek-godek online shop.Eh...saya memang suka beli online....hahaha...Dah berapa tahun terjebak dengan online shop ni tapi takda la sampai sopim melampau-lampau.Yang patut-patut je la.
 
Yang ni masa godek wasap dan wechat zul & zie textile.Cantik-cantik gak.Harga pon ok.Nanti nak pi survey kat mall sini harga dia berapa.Kalau mahai leh grap mana yang berkenan kat wasap ni.
 
 
 
Saya suka yang ni...kontra warna dia ngancam

 
 
 
 
Saja la nak beli satu lagi habuan nak pi open house or kenduri kan.Takkan nak pakai baju tema raya tu sampai 7 hari 7 malam plak...hik...hik..hik...
 
Kalau nak cuci-cuci mata or tengah mencari baju raya ke-2 3 4 5 dan seterusnya tapi masih tak jumpa macam saya cer try wasap or wechat 012-606 6326.

You Might Also Like

21 apa kata anda?

  1. cantik2 baju...saya suka tgk yg 2nd warna biru tu.
    saya pon sama belom shopping lagi.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak zai, ahakhakkk pakai 7 hari 7 malam memang tak dan ler.. huhu sheila pun baru sibuk2 nak cari baju sedondon dengan keluarga kecil kita.. lawa la design2 ni.. hehhee singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete
  3. Khairul Bariah...cntikkan?kt sini hr tu survey 200++
    kt zul & zie x smpai 200

    ReplyDelete
  4. wslm shiela...hahaha..mn nk tau nk pkai bj tema 7 hr 7 mlm.pening kepala dok cari bj raya pmpuan ni kan

    ReplyDelete
  5. baju anak dh settle..baju mak juga yg ntah kemana hehe

    ReplyDelete
  6. cantik kak zai yang kaler kuning tu. cantik sangat!!!!

    bju ktorg settle dah. abi kata nk pkai jubah papa beli kt mekah dlu tu. jadi kita cari kaler yg seakan itu saja hihihihi

    ReplyDelete
  7. hahaha siti.baju anak sng smentara dia x reti pilih lg.bedal ja bj apa2 pon dia pkai...hahahaha

    ReplyDelete
  8. abah aqil ckp nk pkai bj melayu thn lps ja sbnrnya tp sj la nk ubah angin kaler lain.tu yg jd carca marba ckit ni kiera

    ReplyDelete
  9. waaa...sakan la beraya tahun nie ye..hehehe.pink peach tu pun lawa

    ReplyDelete
  10. k.shida...kan kan kan...lawa gak kn?

    ReplyDelete
  11. white lily...hihihi...try la tgk kt zul & zie textile tu

    ReplyDelete
  12. amboi cik zai... dah recce yang kedua dah yer... idah 1 pun blom ada lagi... :( mood belum datang laaa nak bershopping... untuk anak2 dah setel dah...

    ReplyDelete
  13. geramnya kak tgk yg biru tuuuuuuuuuuu........hehehehehe

    ReplyDelete
  14. Qaseh...biru mn 1?royal blue ka biru lembut?

    ReplyDelete
  15. acik...hahaha...pestime kan mood beraya dgn anak so excited terlebih

    ReplyDelete
  16. btoi.smpai xtau nk pilih mn 1 kan nurul

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers