MH17 | RIP for Jareon, Oscar and families

12:52 PM

Assalamualaikum
 
Cerita tentang MH17 dan berhari-hari berlalu tapi saya baru ja dok godek-godek email nak ambik tahu.Tetiba teringat email yang CEO anta.
 
Ni email dari CEO Philips yang dihantar pada hari Jumaat 18 Julai 2014 tapi saya baca tajuk pastu biarkan je.Tak ambik pusing lansung.
 
 
Sekali baca tengok....owh...ada staff Philips dalam penerbangan MH17 rupanya.Jareon dan Oscar serta keluarga pergi bercuti.Ke mana?Tak diketahui tapi menaiki penerbangan MH17.Tak sangka sungguh.Walaupon tak kenal tapi agak sedih la.
 
Semua-semua kat dalam MH17 tu tak bersalah kot?Kalau kemalangan macam tersilap landing ke boleh salah pilot tapi di tembak.Kesian cuma saya tak nak komen panjang jela-jela tentang tu.Mungkin dah tertulis kematian mereka macam tu.Kita yang hidup?Entah macam mana plak cara kematian kita kan?
 
Moga dipercepatkan urusan membawa pulang mayat penumpang yang terlibat.Moga semua mangsa yang beragama Islam ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan RIP untuk yang selainnya.
 
 
 
 
#PRAY4MH17
#PRAY4MH370
#PRAY4GAZA
#PRAY4MALAYSIA

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
    Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

    ReplyDelete
  2. RIP..Macam2 jadi berkaitan pesawat sekarang ni.. :)

    ReplyDelete
  3. semoga keluarga mangsa tabah menghadapi kehilangan orang tersayang...

    ReplyDelete
  4. kira duk tingat macam mana la bebudak kecik yg dalam tu ;((((

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers