Kununnya window sopim

8:07 AM

Assalamualaikum
 
Pasific---->Auto City---->Perda
 
Semalam tetiba abah cakap malas nak pi keja.Untung la leh kata malas pastu terus tak pi.Kalau saya wat camtu maunya kena buang keja kot...hahahaha...
Pas Isyak tetiba suami ajak pi Pasific.Saya tanya banyak kali nak pi Pasific wat pa?Baju suar raya abah dan anak dah ada.Setakat pi window sopim saya malas.
Suami kata saja nak tengok-tengok.Mau tak mau ikut la jugak.
 
Kat Pasific department kanak-kanak memang meriah.Tengok banyak family bawa anak-anak sopim baju raya kat situ.Dah la baju cecantik.Kami tengok-tengok je.Baju Aqil pon dah 8 pasang takkan nak tambah lagi kot?Tu pon abah dok tanya takmo beli baju anak ka?Kalau saya kata nak mau angkut lagi sepasang dua gamaknya.
 
tengok la abah dia pasang belt.dah macam ikat anak ja @_@
 Aqil tak suka duduk dalam stroller.Asik la nak bangun nak memusing bagai.Tu yang abah pasang belt sampai lagutu sekali.Naik bahagian wanita ramai kat bahagian handbeg dan kasut.Tang baju-baju tak ramai plak.Naik bahagian lelaki pon tak ramai sangat.Heran....
 
 
Pastu suami ajak pi Auto City.Kat situ tiap tahun Pasific buka khemah untuk sale.Dari benda makan sampai la ke kasut.Macam-macam jenama ada.Sini ramai orang dan dah tak banyak pilihan dah.Yela...dah seminggu kot buka kat situ.Yang tinggal pon hat belen-belen je la.Masuk kat bahagian Levi's pon ada suar yang berkenan tapi takda size Y_Y
 
 
Kat tempat makanan tak ramai orang.Kat tempat cadar-cadar AKEMI memang ramai.Time tu tengah buat HAPPY HOUR untuk barangan AKEMI.
 
 
Sempat la grap 2 helai seluar nak pakai mai keja.Iyola...pi keja tak pakai baju kurung dress skirt bagai.Seluar je la kena ada banyak.
Dari Auto City bertolak ke Perda.Sesaja nak tengok baju dan tudung.Ada jual tudung bawal 3D tu sehelai RM7 dua helai RM13 tapi tak beli pon.Dok survey tudung raya ja.Nak match dengan kaler baju.Naseb la ada stroller.Abah dia ajak jalan dari hujung ke hujung.Mau tercabut kaki ni dok jalan banyak.Kalau takda stroller leh patah lengan ni kendong Aqil beras kampit 10kg @_@
 
Aqil plak bila bawa berjalan camgini la dia.Mata tu bukak luas.Dari mengantuk terus cergas semacam...hihihi...Balik ja rumah terus lena sampai 5 jam tak bangun-bangun.Penat sangat la tu.

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. ui sakannya..memang lenguh kaki ni..klu kami memang tak dah.dengan bawak 3 askar p satu tpt ja pun hai xtau nak kata.

    ReplyDelete
  2. tak sempat lg nk shopping raya emmmmm

    ReplyDelete
  3. siti...ni br satu tu yg menyempat.klau 3 maunya x p dah...hahahaha

    ReplyDelete
  4. Su...akak hr tu mlm ry br cari bj ry ms pegnen

    ReplyDelete
  5. alololo debabnye aqil. comelnye die dok dlm stroller hehe.. mesti dok mengeliat nk trun la tu kan kak hehe

    ReplyDelete
  6. anamizu...hahaha...debab mcm mak dia.a'ah...dia nk turun dr stroller

    ReplyDelete
  7. penat menjamu mata lah tu adik aqil.. hihi

    ReplyDelete
  8. Lily...jamu mata tgk belon gantung2 mcm2 saiz tp abah dia x beli tkut kena kipas

    ReplyDelete
  9. saya shopping online je..tak larat dah nak Mall Hopping pasrah je lah dengan apa yg ada haahaha

    ReplyDelete
  10. kdang memang suami yg lebih2 nk beli baju anak kan kak zai. kdang smpi tnye byk kali. lama2 bosan boleh jugak sangkut sepasang dua tu hihhihihi

    tak suka soping dari hujung ke hujung letihhhhh huuuuu

    ReplyDelete
  11. Nurul...bj ry mama ja beli online.tuk suami & abah beli kt mall.

    sm la.klau p sopim jenuh pilih tp x bkenan

    ReplyDelete
  12. btoi kiera.suami yg lebih2 tang bj anak.kita ni tkut leh pkai sat ja sbb depa cpt besar

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers