Gift from APAC Sales Dept

4:30 PM

Assalamualaikum
 
Pagi-pagi dapat 2 beg ni dari team APAC Sales.Satu untuk saya satu untuk K.Rose.

 
 
Ingatkan apa ja.Bila buka tengok...Oooo...kurma tapi besaq-besaq boq.
 
 
Sempena nak raya dan sempena banyak tolong team APAC Sales buat keja.Makaseh.Ingat jugak kat kami no.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. alhamdulillah... tanda ingatan dan terima kasih mereka la tu... :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....depa igt gak kami yg keja lekeh2 ni acik...sobbbb

    ReplyDelete
  3. Mahalllll kurma medjoul ni. Untung betul dpt gift macam ni.

    ReplyDelete
  4. LydSunshine...mahal ke?xtau plak hrga dia

    ReplyDelete
  5. bulan pose taun ni kurang dapat kurma mcm taun2 lepas. tp takpe la takde membazir kan sebab bukan makan sgt kurma tu hihihi

    ReplyDelete
  6. btoi kiera...kurma kurang ckit nk mkn

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers