BE Nuffnang | Oreo Transformers

8:39 AM

Assalamualaikum
 
Semalam saja masuk NUFFNANG nak ushar-ushar tengok sekali dapat BE baru.Alhamdulillah....ada sedikit rezeki di bulan puasa ni.BE Oreo Transformers.
 
 
Korang dah tengok cita Transformers ka kat panggung?Saya tak dapat nak pi tengok dah sekarang.Anak kecikkan.Dengar kata Oreo ada buat game.Ada macam-macam merchandise yang Oreo nak bagi.Cuma beli Oreo Cookie Pack yang ada gambar Transformers kat packaging pastu ambik code dalam Oreo dan register kat www.oreotransformers4.com/ 
Pastu main game dalam tu dan bersedialah untuk menang hadiah.
 
Ada macam-macam hadiah yang Oreo nak bagi seperti Ipad Mini, Transformers Merchandise seperti backpack, travel luggage, tumblers, t-shirts dan movie tickets. Dan yang paling best hadiah percutian ke Universal Studio Hollywood bersama keluarga seramai 4 orang percuma.Gila best...Kalau la saya ada banyak masa nak main game bagai mesti dah join dah.So apa tunggu lagi.Kot-kot korang ada luck kat situ kan.Selamat berjaya.....

 
 

You Might Also Like

20 apa kata anda?

  1. sama la kita cik anggur...wuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat BE.. congrate

    N tak tengok lagi transformer

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Nadia

    sm gak.x tgk transformer

    ReplyDelete
  4. Tahniah yer... Zumal pun tak dapat pergi tengok Transformers ;)

    ReplyDelete
  5. transformersss mmg besttt!!!..hehee

    ReplyDelete
  6. jarang main game..
    transformer pon x tgk,acaner.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... murah rezeki... :D
    idah klik2 lagi yerr...

    ReplyDelete
  8. tak tengok transformer lagi tapi haritu ada tengok robot transformers tu kat sini hihiii

    ReplyDelete
  9. nadh sibuk nk tgk ritu tapi mcm kak zai. ada anak kecik ni takde la blh melayan wayang nya hihihihi

    ReplyDelete
  10. tu la...ada anak kecik ni susah ckit kiera

    ReplyDelete
  11. Okje dah tgk Transformer tu Zai.....berlawan jer kerjanya hehe...Tp percaya tak okje menangis tgk cerita tu...heheNak tu kenspa kena tgk sendirilah...

    ReplyDelete
  12. OKje menangis?pelik aih.tgk transformer menangis

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers