Aktiviti terbaru sebelum mula keja

9:53 AM

Assalamualaikum
 
Bulan puasa ni asal pagi ja jem.Asal balik keja pon jem.Kalau kuar lambat sikit alamat memang sangkut la.Sampai lambat sikit.So kuar awai cikit dari biasa.Dua tiga hari ni asik sampai dekat pukul 8 pagi.Takdan nak rehat ilangkan penat tawaf kilang nak ke meja dah kena wat keja.
 
Hari ni kuar awai sampai pukul 7.35 pagi.Awai sesangat la plak tapi takpa sebab dah da aktiviti terbaru dah.
Apalagi kalau tak baca email dan kira stok acar ikan talang.
Hari ni bawa 23 balang.Jenuh usung tera nak sampai kat meja sendiri.Nak kena tawaf separuh dari kilang tapi bila buka email dan check yang orang pesan semalam terus tersenyum lebar.Alhamdulillah semuanya dah bertuan.
 
 
Saja bawa extra 6 balang tapi pepagi dah ada yang tanya....hihihi...
Kalau bisnes camni hari-hari mak enchik ni pon mau.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. waa.. syoknya meniaga.. kenalan FB saya pun ada duk jual ni.. mmg sedap depa kata..

    ReplyDelete
  2. riena dah dapat! yeayyy~!!! alhamdulillah ada staf uitm ni juai. rupanya keluaran ladang FAMA kt kg selamat ja. dekat sgt.

    ReplyDelete
  3. yeay...leh la mkn ms buka posa/mkn soq stgi riena...hihihi

    ReplyDelete
  4. wahh...bagus bisnes ni...chaiyok...chaiyok...

    ReplyDelete
  5. Ini Osman...hihihi...bisnes ciput2 ja :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh mana tau nanti boleh jadi tokey pulak kan :D amin amin

    ReplyDelete
  7. Amin...moga2 la kiera

    dr taugeh ke tauke

    ReplyDelete
  8. nurul kena beli dan rs la camtu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers