Menu baby 7 bulan ke atas

8:10 AM

Assalamualaikum

Dok tengok info dalam GROUP MOMMIES KAT FB kot-kot ada yang terbaru yang saya tak tau tup tup nampak ni.
Wah..wah..wah...resepi tuk baby 7 bulan dan ke atas.
Untuk ibu-ibu baru pestimer macam saya leh la tengok menu ni.Kalau tak mesti takda idea kan nak masak apa.


Semua Aqil dah makan kecuali sayur sawi, daging dan ikan tenggiri.Yang tu saya belum try masak lagi tapi saya tak blend pon bubur Aqil sampai halus.Aqil tak suka.

So mommies apalagi...jom masak-masak untuk baby kita.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. Yg kira xpernah try lg labu dgn jagung tue. Nt nk kena try lah hihi. Tp klu buh ikan biasa kira tumis pkai myk olive. Pernah rebus tp bau hanyir yg amat huuu

    ReplyDelete
  2. k.zai goreng dl pstu tabur dlm bubur.Menu depa pon jenuh nk pkiaq nk msk cmnakn?

    ReplyDelete
  3. kalau mcm nie punya menu org besar pn makan lalu...boleh share ngan ank nnti hahahaha sekali masak ja

    ReplyDelete
  4. cik anggur...mmg org besaq dok tumpang mkn pon...hahaha

    ReplyDelete
  5. mmg kena cuba semua resepi ni. sll dok kalut tak tau nak masak apa kan. thanks sharing zai !!

    ReplyDelete
  6. sm2 Aneez...try la kot2 baby lg suka mkn

    ReplyDelete
  7. mudahkan bila ada panduan mcm ni.
    tima kasih berkongsi

    ReplyDelete
  8. hee..sedap kn buboq depa nih~kalo depa mkn xabes,kita gak tlg abeskan..h0h0o,pasnih kita mak2 pon sma nek gebus ngn anak..

    ReplyDelete
  9. hahaha...kak pon dh tlampau gebus dh ni liyza oiiii

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers