Ke pantai la kita

11:31 PM

Assalamualaikum

Harini last day kuar ambik angin sebelum berpuasa esok.Ke mana lagi nak di tuju kalau last minit plan camni selain ke pantai Bagan.Dengan awan mendungnya petang tadi ingat dah nak hujan tapi sampai sekarang tak hujan pon.


Bukan main seronok Aqil bila bawa kuar dari rumah.Asik berkurung ja dalam sarang merpati sampai dia jemu.


Memula pi jemput abah balik keja dulu pastu terus tala ke pantai.Harini tak ramai orang macam hari minggu yang biasa.Selalunya time camni dah penuh dengan manusia.
Dah tak ramai so tempat lepak pon banyak.


Kaki cecah je pasir terus Aqil wat muka.Nak senyum ke nak nangis pon tak tau.Mungkin dok rasa geli-geli kat kaki kot.


Berdiri keras tang situ ja takmau gerak-gerak sampai la bawa ke gigi air baru ada senyum sikit.
Tak lama pon main pasir.Kami nak cari bahan basah nak masak esok.

suka dia dok tempat berangin camni

Harap-harap puasa kali ni rajin la memasak untuk suami...hihihi.Tapi tadi azam tu dah terbantut sikit dah.Lepas ja beli bahan basah suami ajak bersahur umah mak mertua plak....ha...acaner tu?



#pssssttt....Aqil dah dapat baju Melayu tadi.Kaler lain yang di beli tapi dalam keluarga warna yang saya nak.Hahahaha...saja ajak suami tengok tup tup terus beli ^^,

You Might Also Like

14 apa kata anda?

  1. pantai bagan butterworth ke :D hihiks.. CT macam terperasan mende2 kuning yang selalu ada kat jetty tuh.. kalo betul dekat dah ngan rumah tok CT kat kepala batas nun ^^ btw :

    Alhamdulillah masih berkesempatan bertemu ramadhan.
    Selamat Berpuasa dan menyambut ramadhan.. Semoga puasa kali ini lebih baik dari yang sebelumnya.

    Jemput singgah,
    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. bestnya ambik angin tepi laut.saya suka sgt.dlu msa ddk telur kumbar suka lepak kat tepi laut. angin sepoi sepoi je..

    mmm, x dpt nk nolong.xlist cik suami dh meringankan kerja cik isteri jgak tu.

    selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  3. jom beli kuih raya dengan harga borong 100% puas hati dan sedap

    http://www.lenovomurah.tk/2014/06/borong-kuih-raya-termurah-2014-sedap.html#.U68lCMVXjIU

    ReplyDelete
  4. jom beli kuih raya dengan harga borong 100% puas hati dan sedap

    http://www.lenovomurah.tk/2014/06/borong-kuih-raya-termurah-2014-sedap.html#.U68lCMVXjIU

    ReplyDelete
  5. CT...hahaha...perasan ek benda alah tu?a'ah...pntai bagan

    ReplyDelete
  6. Qaseh...sy pon suka dok tepi laut.Aqil lg suka bgnda2 dok tmpt berangin2 cmtu

    ReplyDelete
  7. xramai orang pasal orang sibuk pi cari barang buat persiapan posa kat tesco giant bla bla bla.

    tesco kat rumah tu parking smpi atas jalan punya nk bgtau ramainya orang

    kdang kesian kan kak zai dgn ank kita ni. abah dgn abi keja, xde byk masa dgn kita. anak pun kena berkorban la jugak huuuu

    ReplyDelete
  8. ha...ms p AEON Big mmg penuh umat manusia.

    tu la...kesian kn.abah abi keja so anak mmg jrg dpt tgk depa.nasib la depa kenai abah abi depa kn

    ReplyDelete
  9. amboiiii sukanya dia dpt g pantai...senyum memanjang ~

    ReplyDelete
  10. hihihi...tempat peberet dia ni cik anggur

    ReplyDelete
  11. Salam..hi..
    Saya pun selalu p sana bawak anak2..saya suka pantai..relax jer rasa boleh duk tepi pantai even xbuat apa..

    ReplyDelete
  12. wslm siti...kan?dok kt tepi pntai x wt apa2 pon rs tenang ja.anak2 pon suka

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers