Anugerah | Dah mula meragas

12:59 PM

Assalamualaikum
 
Alhamdulillah melihat perkembangan Aqil depan mata.Sebelum usia 8 bulan Aqil dah mula nak meragas sana sini.Jenuh nak kepung.
 
Dah pandai nak bangun berdiri padahal merangkak pon tak berapa laju lagi duduk still senget ke tepi.
 
 
Saya tak belikan Aqil walker.Just biarkan dia membesar secara semulajadi.Cuma bila pi sana sini orang tanya umo pastu mesti tanya gigi dah tumbuh belum.
Oh....anak kita kan tak sama.Anak saya cepat tumbuh rambut tapi lambat sikit tumbuh giginya.Gituuuu....Eh...mak saya kata kalau ikut belah saya gigi memang lambat tumbuh dan lambat jatuh.Dulu saya sampai darjah 6 pon gigi susu tak abes lagi....hihihi...Tak kisah la bab gigi tu janji dia sihat sudah.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. ash pun dah mula nak berpaut2 kat tepi sofa dah zai... tapi dia tak kuat lagi, so Mummy lah kena pegang...

    ReplyDelete
  2. salam sis..

    saya ada supplement cdangan utk family, boleh la singgah di blog saya.. saya adalah agent shaklee yang sah..
    http://bazlaghausinthehouse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Farah...ringannya bdn ash...esok2 dia lg cpt jln dr Aqil nmpknya

    ReplyDelete
  4. Sama la org duk tnye xtumbuh gigi lagi. Rambut xnk tumbuh ke. Kdang malas nk layan bila sibuk duk banding dgn ank org lain.

    ReplyDelete
  5. kan kiera kan?rimas nau...huhuhu...ni rmbut cpt pnjg pon nek rimas mama dia tgk.kesian sbb cpt peluh

    ReplyDelete
  6. biasalah org sekeliling kan mmg peramah :)

    ReplyDelete
  7. hahaha...peramah la sgt Qaseh oiiii...kita yg dgr jd sentap ckit

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers