Anugerah | Aqil Najmi 7 bulan

8:01 PM

Assalamualaikum

Alhamdulillah Aqil Najmi dah masuk 7 bulan.Membesar dengan sihat dan jayanya.
10/5 genap la 7 bulan tapi pagi-pagi lagi mama dah tinggalkan Aqil dengan abah.Pagi tu tinggalkan Aqil dengan senyuman ni.
 Awai Aqil bangun nak anta mama yang masuk Labour day fun run anjuran company mama keja.Terus semangat nak lari tapi yang tu nanti-nanti mama cite.#macam hebat sangat lari ^^,

Aqil gak dah start makan bubur nasi.Mama campurkan dengan ubi keledek plus ayam.Rasa lemak manis ja bubur nasi Aqil.Mama pon suka.Aqil tak suka bubur nasi yang terlampau hancur dan cair.Demand nak yang pekat-pekat.Bila cair Aqil menangis takmo makan.Terus mama panaskan sampai pekat.Bulan ni takda appointment dengan klinik so taktau berat dan tinggi Aqil berapa.

Hari ni sana sini orang post pic sambut hari ibu.Saya tak sambut pon.Bagi saya hari-hari adalah hari ibu.#ayat cover.Lagipon berdua ja dengan Aqil.Suami sibuk keja dan semalam abah dan bawa mama pi makan.Tingin nak makan nasi ketam tapi lupakan hasrat tu sebab ada anak kecik.Susah nak makan.

Abah tanya nak apa.Mama cuma minta abah belikan Aqil baju.So dapat la Aqil baju baru 2 pasang dan topi.

Hari ni mohler kita main-main dengan Aqil untuk gumbirakan ati yang duka nestapa sambut berdua.#lap ayaq mata.


Terus rasa bahagia tengok Aqil senyum sengih bila mama snap pic dia.Pantang betul bila mama hala enpon ke muka dia.Hai la anak....moga jadi anak yang soleh penyejuk mata dan penyenang jiwa.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. Masha Allah comel nye... :)

    www.faridatulsyila.com-

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...makaseh faridatul :)

    ReplyDelete
  3. lagi seronok sambut hari ibu dengan anak. bergolek dengan anak. anak pun jadi syok masa kita hanya untuk dia hihihi

    hepy mothers day kak zai :P

    ReplyDelete
  4. kan kiera...seronok sgt.mula2 rs x best tp bl anak dok sengih sakan bl kita ada skali dgn dia terus rs bahagia

    ReplyDelete
  5. alolo.comeynya dia dh 7bln..
    lebey kurang baya dgn anak kak kira sakura la kan

    ReplyDelete
  6. Qaseh...a'ah...lebih kurang uwais

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers