Kononnya baby pan-asia

9:47 PM

Assalamualaikum

Wah...tajuk.Mesti bangga Aqil kalau dia baca besar nanti.Bukan main-main.Dapat jadi baby pan-asia kononnya.Lawak pon ada.Adehhhh....ni nak gelak ke nak nangis ni....errr....errr...ummmm....ummmmm....

Tadi petang sesaja la snap pic berdua.Rasa macam dah lama tak snap bersama.Pastu upload pic berdua dengan Aqil dengan caption ''Kesayangan hamba''.

Abaikan muka saya yang comey serabai di sebelah

Nah...bertubi-tubi noti masuk.Mula-mula depa dok geram dengan kecomelan Aqil ni.

Aqil comey ke?

Bukan nak bangga ke apa...saya sebenarnya pon tak sangka nak dapat baby comel macam ni.Alhamdulillah sangat-sangat.Yela...masa mengandung ritu ada la mulut-mulut yang pandai dok ramal kata ''nanti camne la anak hang ek?laki hang tak ensem...gelap plak tu.....bla bla bla....''

Saya pon tercuak juga la dulu.Sesambil usap perut cakap kat baby ''takpe baby.Baby kuar muka tak comey pon takpe...janji sihat sempurna sudah'.''

Tak kisah la apa pon tiap kali sembahyang berdoa mesti sebut ''....permudahkan urusan mengandung dan bersalinku.Berikanlah aku anak yang sihat dan sempurna bla bla bla....''

Masa misi tunjuk soh tengok jantina baby dalam bilik bedah tu sampai leh terpikir ''eh...anak aku ke?comeynya Ya Allah.....''

Lawak plak bila baca komen memember tentang Aqil.


Dominaq kryzer tu director department saya keja
Mana ada muka pan-asia pon.Adehhhh...muka Melayu la.Tak ikut belah abah dia yang mamak campuran tu.Dah la idung macam mama dia tak tinggi.Rambut ja lebat ikut abah.Disebabkan Aqil besar gebok-gebok so Aqil nampak putih tapi hakikatnya kulit Aqil sawo matang.

Apapon pujian yang kawan-kawan berikan saya ucap terima kasih banyak-banyak.Saya berharap comeynya Aqil harini akan membawa akhlak dan pencapaian yang 'comey' gak di masa depan.Amin....

You Might Also Like

18 apa kata anda?

  1. mungkin sebb dari baka dari papa n mama die kut.. haha... cute... :)

    ReplyDelete
  2. Taufiq...klau bab gebok2 mmg dr baka mama papa dia la...hahahahaha

    ReplyDelete
  3. h0h0o..xbek noh org2 yg ckp bkn2 sblm bby lahir nih..bby mna2 pon yang baru lahir suma comey..kan3~bdk kecik nih depa mna ada dosa lg,sapa2 tgk pon akn teruja..okey aqil~membesaq dgn sehat noh.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Allah, ada jugak ke yg ckp mcm tu? kita yg pregnant ni pun x kisah janji baby sihat, bijak, beriman.. kan..huhuhu!

    ReplyDelete
  5. liyza...ada...sbb cuak tu la smpai nk wt 4D pon rs serba salah.last2 refer scan 3D dr spital je la

    ReplyDelete
  6. Nursaila...mulut org.komen memacam.laki x ensem susah.laki ensem lg la susah.phtu babit sm la ke anak

    ReplyDelete
  7. Subhanallah.. memang comel sangat Aqil. geram rasa nak picit2 je pipi dia.
    Kirim kiss kat dia boleh tak kak? ^^

    ReplyDelete
  8. salam singgah dan kenal dari http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html... saya follow sini juga, jemput singgah ke www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
  9. eyqa...makaseh ye...hihihi...picit2 xleh klau kiss leh la...ahak

    ReplyDelete
  10. amin amin. kan kira kata dulu pedulikan aje ape orang nak kata janji kita bahagia :D

    tengok tue aqil bahagia sampai badan semangat yang amat hihihi

    ReplyDelete
  11. hihihi...kiera...tu la.pedulikn ckp2 org.wt pening ja dok pk

    ReplyDelete
  12. ishh comel sangatttt. huhu, bambam betol pipi dia. kacukan mana ni ? haha

    http://theilusi.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers