Bercanda di pasiran pantai

3:02 PM

Assalamualaikum
 
Cuti hujung minggu lepas takda buat apa-apa pon.Just melepak ja dalam rumah.
Petang Ahad tu asben ajak pi sopim beli barang dapur so meh la longgarkan urat saraf.
Bawak dak kecik 4 bulan ni jenjalan jom.
 
Pas sopim bagai abah bawa tempat makan dolu-dolu zaman kami berdua.
Dah lama gila tak makan sini sesejak ada anak sampaikan budak-budak kedai tu pon tegur.
Mujur la Aqil behave ja dok dalam baby seat ni.Dia dah tau dah tu tempat dia kalau pi kedai makan...hihihi...
 
Chenta hati kami berdua.
Lihat jariku...lentikkan?
 
Pas makan abah bawa ke RnR Bagan.Kat sini memang penuh orang berkelah, bercinta dan main layang-layang.Tepi lautkan so best la dengan angin kuat.
 
Sesaja bagi dak tecik ni pijak pasir.Ingatkan geli ke takut nak nangis ke apa tapi dia lagi suka.

 
Asben wasap pic ni kat enpon saya.Hihihi...rupanya asben snap dalam diam-diam.
Tapi pic tak sharp la sebab guna enpon murah jek.
Suka sangat dengan pic ni....hihihi....
 
Dekat Maghrib moh la kita pulang.Masuk je keta dan dan la Aqil merengek-rengek.Susukan dia tengok-tengok dah lena.Tak sampai 5 minit pon.Letih sangat la tu.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. Geram tgk Aqil montel2...sm mcm akak bila bw bb keluar kt kedai mkn..sure bw carrier..but now bw stroller psk bb nk meniarap jer kerjanya..:)

    ReplyDelete
  2. tu la k.gie...klau supermarket mmg bw stroller dh skrg ni...kdai2 mkn je msih bw carrier

    ReplyDelete
  3. sama macam Uwais bila pi kedai makan dia tau dah carseat tue memang tempat untuk dia. tapi kadang ngamuk gak ihihihi.

    sonok tgk Aqil main pasir. kata org selain embun pasir pun boleh gak rangsang bagi kaki dia cepat jalan kan

    lega bila dia tido dah kan? kihkihkih

    ReplyDelete
  4. tu la...kdg2 lama sgt depa ngamuk.

    lega sgt2..klau ngamuk truk2 jenuh

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers