Kenduri + Aqil budak besaq

9:53 PM

Assalamualaikum

21/12 pestime saya bawa Aqil jalan jauh.Selalunya kalau tak ke umah tok Besah kat TAT Aqil balik umah tok Minah kat Lunas.Kali ni saya bawa Aqil makan kenduri kat Pokok Sena Kedah.Kalau di ikutkan memang malas nak pi jauh-jauh nak-nak plak saya ada kenduri kat Sungai Petani jugak tapi kalau tak pi kecik plak ati pengantin ni.
~Kami~

Lepas saya bersalin haritu sempat la jumpa Ammar sekali.Dia sibuk kenduri belah pompuan pastu kena pi Subcon dan juga kenduri belah kuarganya.Abes ja kenduri haritu pengantin terus berhoneymoon.Bila lagi nak jumpa?Dah la 27hb ni dia last keja so gagah gak la pi kenduri tumpang kak Ros.Kalau drive sendiri jauh-jauh camtu takut Aqil nangis sepanjang jalan.Naya ja...
 Buat Ammar dan Shitah...moga bahagia hingga jannah.Bercinta lepas kawen bestkan?????

Saya ingat Ammar memain ja bila cakap nak kawen...hihihi...rupa-rupanya betul bukan cobaan.Tak sampai 3 bulan depa bertunang.Elok saya last day nak cuti bersalin Ammar plak cuti nak bertunang.Harap maklum la bila pi kenduri berdua ja...gambar memang takdan nak snap.Nak dukung Aqil ke nak snap gambar?Sila pilih....hahahaha....

22hb plak saya balik umah mak kat TAT.Bila balik sekali sekala tok Besah jumpa Aqil terus kuar ayat ni...

''La...gaya macam budak besaq bila ada rambut padahal baru 2 bulan.''


Ha...tengok la gaya dia.Nampak macam budak 5 6 bulan dah.Orang dok sembang dengan tok dia ingat dok cakap dengan dia....eeeiiiii....geram kat mulut tu.

Pastu petang tu siap-siap nak pi melawat kawan sekampung yang dah dekat sebulan bersalin baby girl.Comey.Rambut lebat  gaya Aqil jugak padahal dah cukur.Bila pakaikan Aqil romper dan cap ni terus nampak macam baby 2 3 bulan.Ha...yang ni baru betul....kena dengan umur dia.
A


#rasa bahagia lepas bersalin =)

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. geram je tgk dia dah bambam nie. nanti bila jumpa lagi sekali ummi geget2 peha tueeeee

    ReplyDelete
  2. amboi2 ummi kiera...nk geget peha Aqil plak...geget pipi pau uwais br tau =P

    ReplyDelete
  3. hahhh pon sama dgn mak kami. dulu umarfaiq 2-3 bln mak kami ckp nampak mcm budak besaq sbb rambut tu mcm org besaq. padahal kecik lg

    ReplyDelete
  4. hahhh pon sama dgn mak kami. dulu umarfaiq 2-3 bln mak kami ckp nampak mcm budak besaq sbb rambut tu mcm org besaq. padahal kecik lg

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers