Hujung tahun | Korek duit selit-selit

10:08 PM

Assalamualaikum

2013 dah sampai kat penghujung dah.Mood nak pi keja dan buat keja dah ke laut sangat-sangat.Hari ni hampir-hampir tak pi keja.
Target harini nak balik awai pukul 3 petang.Pastu nak cuti direct 28/12 sampai 5/1 tahun depan(macam lambat lagi nak tahun depan ja...hahahaha).
Tup tup last menet bos bagi keja....haduuuuuihhhh...nak anta sample tu pi US wat failure analysis.Kalau sat ja leh siap takpo la ni kena ambik masa berjam-jam 'masak' chemical itu ini.
Terpaksa la batal plan nak bercuti panjang.Tak dapat la nak honeymoon...sobbbbbsss...
Sonok je tengok orang bercuti sana-sini....wuuuuu...(nangis dalam ati).
Tapi bab balik awai pukul 3 tu tetap berjalan lancar.Bos takdan balik lagi awai-awai saya dan kak Rose angkat beg balik.Siap say bye bye kat bos lagik...hahaha...

Sesaja la pi Gaint Bayan Baru makan-makan kat situ lagipon kak Rose start cuti direct lagi sekali sampai 5hb.Jeles betoiiii...Bila jalan-jalan cuci mata kat supermarket ni terpandang baju-baju baby dari takda duit terus ada duit.Dari tak dapat gaji terus rasa macam gaji baru masuk...hihihi...Gaji tak dapat lagi coz company ubah date payment nak selaraskan dengan company kat obesi.Jenuh dok 'pedo' duit dalam wallet.Tapi bab baju anak leh plak korek duit selit-selit tu guna.Ter rembat la 3 helai romper ni.

Sukerrrr sangatttttttttttttttttttttt.....
Ada banyak lagi yang cute-cute tapi duit mak dia plak yang tak brapa nak cute so dapat la yang ni.Jadi la kan dari takda.Balik umah kena marah dengan abah Aqil kata ''Sudah-sudah la beli baju anak.Sat ja nanti takleh pakai dah.''

Iskh....bukan saja-saja nak beli tapi geram tengok terus terbeli.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. ezy...tu la psai...terbang duit mak dia dlm dok xda duit

    ReplyDelete
  2. hihihi bab baju anak memang selalu terkantoi kan hihihi

    ReplyDelete
  3. tu la psai kira...xleh la...lani apa2 pon msti nk beli gak

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers