Coklat biru untuk warga BUMP

8:28 PM

Assalamualaikum

Masa hari 1st mai keja dapat angpau untuk Aqil saya dok terpikir-pikir apa la yang saya nak bagi kat warga department(semua Cina) saya ni.Haila....
Depa dok bagi banyak macam masa saya kawen dulu.Leh cecah 4 angka tu.Dalam dok berkira-kira nak bagi apa kat depa teringat kawan tempat keja yang dok wat part time.Macam-macam part time dia buat.Bila ada tempahan dia jual nasik lemak waktu malam la...buat kuah rojak la...buat kek coklat kukus meleleh la...wat coklat la....haaaiiiihhhh....heran...rajin beno kawan saya yang sorang ni walaupon anak 3 dan ada baby kecik 3 bulan.So bincang-bincang nak camtu camni terus jadi.Hari ni coklat Aqil dah sampai kat tempat keja.Alhamdulillah saya puas ati.

Saja la boh pic Aqil pastu bila bagi kat warga department ni terus depa kata sayang nak makan.Comey sangat pic Aqil tu.Orang kata tak elok boh pic anak tapi dah lepas biaq pi la.Saya tak pikir apa pon.Janji niat saya cuma nak bagi something kat depa dah terlaksana.
Satu ada bear satu lagi ada keta
Comey tak????

Saya pon macam rasa sayang ja nak bagi tadi...hahahaha...comey sangat....ngeeeee....
Kalau sapa-sapa yang nak order untuk apa jenis majlis boleh pi ke fesbuk Amy kat situ ada macam-macam jenis coklat dok ada.Kalau takmau macam dalam fesbuk tu boleh ja berunding bagi idea kat dia nak wat camna.


#rasa sayang nak makan hat belen dok ada ni...hihihihi...

You Might Also Like

6 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers