Aqil dah mula demand dah

3:56 PM

Assalamualaikum

Hari ni day 21 berpantang.
Bosan benarnya asik dok baring saja kat umah pastu belek-belek anak.
Dah 3 hari saya start mandikan sendiri anak.Takmo harapkan mak ja.Nanti dah lepas pantang still takut nak mandikan anak sendiri.

Dua hari ni Aqil dah mula demand takmo tido atas tilam dia.
Malam pon dah tido atas tilam saya.Lena bukan main.
Semalam petang dia takmo tido lansung.Asik menangis ja.Susu dah minum banyak kali.Minyak telon pon dah sapu kat kaki dan perut Aqil tapi still takmo tido.
Last-last angkat Aqil boh atas dada terus dia lena.
 Amboi...bukan main demand lagi.
Lena sampai takleh nak kaleh kiri kanan badan ni.

Dan hari ni Aqil wat pangai lagi takmo tido jugak.
Bila angkat boh atas badan...takyah nak tepuk-tepuk dodoi terus lena.
Hai la anak....

Jenuh la kalau camni gayanya nanti.Camna nak tinggal orang ngasuh nanti.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. Umar penah bt prangai mcm tu jgk..msa kami dh start keja...jenuh!

    ReplyDelete
  2. ya ka ju?
    jenuh la klau hr2 kena wt cmni...xleh p mn

    ReplyDelete
  3. dia nk manja2 ngn kita tuh..kn bdn kita rsa hangat je..tuh yg dia sy0k layan je smpai terlena..

    ReplyDelete
  4. Liyza...hehehe...tu la...letak ja atas bdn trus lena...ngada sgt

    ReplyDelete
  5. Jenuh ni kalau bb nk yido camni..jenuh mama nnt..:-)

    ReplyDelete
  6. tu la gieyana...jenuh la nti nk tggai

    ReplyDelete
  7. kami tidokan uwais mcm nie bila dia sakit perut jer dengan belakang sakit bila ngiring bg susu.

    bukan anak yg demand ummi yg demand bila nk bg nyusu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiera ni...k.zai x reti nyusu baring or ngiring...msti nk kena duduk

      Delete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers