Anugerah | 2 hari check-up

12:06 PM

Assalamualaikum

Hari ni dan semalam check-up abes awai.9.30 pagi dah setel.
Memang tak di sangka la.Selalunya kalau check-up klinik tu memang leh abis awai tapi kalau kat spital tu kekadang leh sampai pukul 12 tengahari baru abes.

Hari ni check-up dengan doktor Siti Munirah.
Dah 3 bulan check-up tak kena dengan doktor Sam.Alhamdulillah...ok gak.Kalau tak saya malu tau nak selak-selak tunjuk perut.Doktor Vivi plak dah selamat bersalin last week.
Yang saya tau kat Klinik Pakar 1 ni doktor-doktor dia baik-baik dan ramah-tamah.
Kalau yang asik dok wat muka tu yang buat saya sentot nak tanya banyak soklan.
Last-last snap pic tulisan doktor yang ala-ala cacing kerawit tu sent kat abang doktor kat Johor nun suruh translate balik.
Hehehe...doktor-doktor jangan marah no bila saya kata tulisan macam cacing kerawit tapi memang tak paham nak baca.Hanya doktor dan misi ja dapat baca.Bravo....syabas untuk depa...*tepuk...tepuk...

Result untuk week 34 :-
Alb/Gula - Neg
HB - 11.8 (merudum banyak.taktau pasaipa.yang pasti darah dah makin cair)
Berat - turun 200 gram (last 2 weeks naik 3.3 kg kan...hik3)
BP - 110/70
Ederma - kaki memang bengkak
Jantung baby - 134 bpm
Kedudukan baby - Songsang
Berat baby - 2.075 kg (naik 759 gram dalam masa sebulan)

Adusss...bila doc scan cakap baby still songsang dari week 25 terus rasa tak sedap ati.Nak-nak plak doc suruh mai balik spital lagi 2 minggu nak scan kedudukkan baby.If takda perubahan nanti terus dapat tarikh nak operate pada week 37.
Aduihhhh....baby...cepat-cepat la pusing.Ibu nak bersalin normal....huhuhu....

Nebes...nebes...tarik nafas...lepas...tarik nafas....lepas...
Dalam dok nebes tu dapat berita baik.Dah tau jantina baby....auuuuummmm...terus bergenang airmata ni....hehehe...



#TIME TO LIPAT BAJU BABY DALAM BEG

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers