1st enibeseri yang lite-lite

12:59 AM

Assalamualaikum

23 Ogos...genap setahun saya bergelar isteri.
Macam tak caya plak boleh duduk sebumbung dengan suami yang saya tak kenali dan cintai(ha kau ayat....).
Yela...berkawan dengan orang lain tapi jodoh yang tertulis di Luh Mahfuz dengan suami so terima dengan redha tapi dalam ati menangis sedu-sedan jugak.

Hari-hari kena belajar dan menerima cara yang suami suka dan tak suka.
Susah jugak mula-mula tu tapi bila lama-lama benda jadi lagi mudah sebab suami saya ringan tulang tolong hal rumahtangga ni.
Alhamdulillah....mungkin ini yang terbaik yang Allah berikan pada saya.

So kami raikan cinta dengan dinner yang lite-lite ja.
Nak berhanimun sekali lagi tak mampu dengan keadaan saya dan jadual ke klinik dan spital yang berderet-deret.
Nak wat makan-makan hari Sabtu kat umah tak dapat sebab hari Ahad kena wat BSP 4 kali so nanti-nanti la kita buat.
Saya buatkan jugak agar-agar oreo malam Jumaat tu dan bawa ke tempat keja hari Jumaat.Saja menjamu kawan-kawan.

Ni la antara menu kami.

Chicken chop sebenar 2 set so bayangkan dengan nasi goreng dan fries tu kami nak abeskan camna.
Termonyeh-monyeh dok mengunyah semua ni.
Takde hadiah best dari saya mahupon suami.
Sekarang ni benda paling penting nak prepare barang baby dan saya untuk bersalin nanti.
Yang lelain tu masa depan-depan boleh di beli.


#ALHAMDULILLAH....SYUKUR DENGAN NIKMAT YANG ALLAH BERIKAN.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. jodoh itu kita tatau kan...ia rahsia Allah....kawan bertahun x semestinya itu jodoh kita lagi...

    selamat ulangtahun pertama..

    ReplyDelete
  2. btl tu k.shida...kami kwn dkt 4 thn kot tp bl bab2 kwen mcm susah ja nk jd...tp dgn suami kami x smpai 3 bln pon trus nikah...

    makaseh =)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers