Anugerah | Check-up bulanan

10:04 AM

Assalamualaikum

Saya baru balik dari klinik kesihatan untuk check-up bulanan baby.
Nak menanti jam 12 untuk BSP jap lagi sesaja la buat entri ni.Kang tido takut terlajak plak.Lagipon hari ni tak tau nak wat apa.Jap lagi balik dari klinik pukul 12 baru nak ke kedai cari bahan nak masak untuk sahur.Berbuka tak buat apa-apa pon.Suami suka beli apa yang dia nak makan.

Result hari ni untuk minggu ke 25 :-
Alb - Neg
Gula - Neg
Hb - 13.2
Berat - naik 800 gram untuk sebulan check-up
BP - 110/70
Tinggi rahim - 25 cm
Jantung baby - 154 bpm

Tadi misi tanya baby gerak kuat tak.Bila di jawab kuat terus misi cakap kena injection ATT dos 1.
Haaaa?Hari gak ke?Adussss...dah la hari ni kena tahan sakit hujung-hujung jari ni sampai ke malam nak buat BSP pastu tambah plak injection sedas.Lenguh tangan ni haihhhh.Bab inject inject ni saya ok je.Dah banyak kali sangat kena inject tapi bab tangan lenguh ni yang takleh tahan.Rasa tak selesa.Nak tido je rasanya.

Buku pink pon dah sampai mukasurat yang akhir dah ni.Nampak sangat kerap dok ulang pi klinik spital.Tu baru 6 bulan dah penuh....hehehe...Satgi masa pukul 12 nak minta buku baru la.Kang malam nanti doktor kat spital review nak tulis kat mana plak.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. ATT tue kena cucuk dua kali. jadi bersiap sedia untuk kali keduanya pulak .hikhikhik.

    buku pink kira, klu ikut kn lama dh abis. tapi sebelum2 nie diorang ada kepilkan muka surat tambahan, tue yg masih ada lagi ruang kosong. m/s tambahan tue yg buat buku lagi tebal dah la dh mmg tebal dgn report2 yg duk buat tue

    ReplyDelete
  2. tu la...bln dpn kena cucuk ATT lg skali...huuuuu....

    buku k.zai nipis ja...x tebai mn.Nmpk mcm buku baru tp dh abes guna...hehehe...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers