Lawatan rasmi lagi dan lagi

9:49 AM

Pagi ni kena wat lawatan rasmi lagi kat Klinik Kesihatan Seberang Jaya.
Belum sempat saya letak buku pink kat dalam bakul,nurse dah ambik buku pink simpanan klinik.
Wah...nurse ni sampai dah kenal dah saya ni sapa....hahaha...boleh kata tiap minggu muka ni ja yang dok mai klinik.Mana la nurse tak kenal.
Semalam kena buat BSP untuk jam 6 petang sahaja so rini kena review dengan MO.
Alhamdulillah result semalam ok ja.
Oooo...baru saya tau...saya kalau lewat ja makan memang BSP saya agak kantoi so kena makan ikut masa yang ditetapkan.

Tengah-tengah MO tulis dia cakap nak scan perut.
Eh...dah 20 minggu rupanya.Ingatkan nak scan masa 17 Jun nanti tapi MO tu cakap mandangkan dah mai so scan terus je la.
Alhamdulillah...MO tak complaint pasai baby pon.Membesar dengan elok ja kat dalam.Tak terlalu besar dan tak terlalu kecil.

Berat kali ni naik 1.5kg selepas 18 hari dari last check-up ritu.
Ha...ritu asik tanya sangat pasaipa dok turun ja berat.Kali ni dia naik mendadak la plak.
Mandangkan dah ada insulin so makan ja apa pon janji on time.

13 Jun ni nak kena pi spital jumpa pakar plak pastu 17 Jun pi check-up.
Ulang alik spital dan klinik je la sampai bersalin nanti.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. cemuih kan nak berulang nie hihihihihi. tp nk buat cm mane ikutkan aje la demi baby dan bondanya kan ;)

    kak zai ritu kan masa kami pi jmpe PZM dia kata jgn minum susu yang ada flavour sebab dorang akan tambah gula nanti tkut kte blh dpt kencing manis. saje share :D

    ReplyDelete
  2. tu la kiera...cemuih dah...hehehe...

    dh stop dh susu...just minum susu bl teringat kt tmpt keja je

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers